ЗАГОРА ГРУП БГ ООД
Загора Груп БГ е специализиран дистрибутор на широка гама охладени и неохладени хранителни стоки.Компанията оперира с над 40 товарни автомобила и доставя продукти в над 1300 клиенти. Разполага с модерен и оптимизиран логистичен център в Стара Загора. Служители: 70; Градове: Стара Загора; Придобивки:  Професионални обучения;    Бонусна система;    Развлекателни мероприятия;  

ЗАГОРА ГРУП БГ ООД

За компанията

Загора Груп е специализиран дистрибутор на широка гама охладени и неохладени хранителни стоки.Компанията оперира с над 40 товарни автомобила и доставя продукти в над 1300 клиенти. Разполага с модерен и оптимизиран логистичен център в Стара Загора разположен на площ от 6200 кв.м.

Работим с едни от най-утвърдените марки на пазара но в също така и подпомагаме развитието на по-малки и специализирани производители. Създали сме портфолио от продукти което да отговори на нуждите на нашите клиенти и изискванията на крайният потребител.


Кариера в компанията
Органичният растеж който стои зад името на компанията, дължим на нашите упорити и всеотдадени служители. Споделяме общи цели и вървим в правилно задедана посока към високи и устойчиви цели.

Работната среда е динамична и ние оценяме приноса на всеки един от нашите колеги. Стремим се да оценяме индивидуално всеки един от нашия екип и да предоставяме възможности за развитие. 

Искате ли да разберете повече за нас? Можете да разгледате нашия обновен уебсайт www.zagoragroup.bg

Ако искате да се присъедините към нашия екип но не виждате подходяща позиция в профила ни, можете да изпратите вашето CV и да опишете каква е позицията на която вярвате че ще бъдете най-успешни.
Контакти
ЗАГОРА ГРУП БГ ООД
ЕИК: 203717542
Адрес: инд.зона Голеш запад,Логистичен център Загора груп, Стара Загора
 www.zagoragroup.bg
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - ЗАГОРА ГРУП БГ ООД
Искам да получавам известия за новите обяви от ЗАГОРА ГРУП БГ ООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ЗАГОРА ГРУП БГ ООД
27.03.20 Стара Загора
27.03.20 Стара Загора
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на ЗАГОРА ГРУП БГ ООД в Jobs.bg. ©2020