АРТСТРОЙ 1 ИНВЕСТМЪНТ ЕООД
"Artstroy 1 Investment" е инвестиционна компания, част от групата на акционерно дружество "Artstroy Group". Компанията насочва основния си капитал към инвестиции в сферата на недвижимите имоти. Градове в България: Бургас; В България от: 2000; Държави/градове извън България: България; Година на основаване: 2000; Технологии: Microsoft Dynamics 365/CRM;


АРТСТРОЙ 1 ИНВЕСТМЪНТ ЕООД

За компанията
Artstroy 1 Investment® е инвестиционна компания в сферата на недвижимите имоти. Част е от семейството на Artstroy Group® инвестиционна, акционерна компания с установени традиции и устремен поглед към бъдещето, която съществува повече от 19 години на българския пазар.
Artstroy 1 Investment® се занимава с проучване и инвестиции в изграждането на недвижими имоти. Предпроектно проучване, маркетинг, продажба, включващ професионално консултиране на клиентите, съдействие при обработка на документи при сключване на сделка на имотите, част от портфолиото на компанията, са част от дейснотта на Artstroy 1 Investment®.
Целта ни е да даваме възможности за по-висок стандарт на живот, именно за това търсим винаги професионалисти в областта, които да допълнят и обогатят нашите екипи.
Кариера в компанията
Artstroy 1 Investment Ltd определя като приоритетно развитието на потенциала на служителите и създаването на продуктивна и приятна работна атмосфера.
Контакти
АРТСТРОЙ 1 ИНВЕСТМЪНТ ЕООД
ЕИК: 204623947
Адрес: ул. Александровска 98
Телефон: +35956828458
 https://artstroyinvestment.eu/
Политика за защита на личните данни на АРТСТРОЙ 1 ИНВЕСТМЪНТ ЕООД

Длъжностно лице по защита на личните данни - АРТСТРОЙ 1 ИНВЕСТМЪНТ ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от АРТСТРОЙ 1 ИНВЕСТМЪНТ ЕООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на АРТСТРОЙ 1 ИНВЕСТМЪНТ ЕООД в Jobs.bg. ©2020