МАНИЯ ОНЛАЙН ЕООД
Онлайн търговия с дрехи втора употреба на световни модни брандове Градове: Варна; Година на основаване: 2018; Придобивки:  Ваучери за храна;    Бонусна схема;    Обучения;  

МАНИЯ ОНЛАЙН ЕООД

За компанията
Търговската марка Мания стартира през 1996 г. във Варна. Днес Мания е една от водещите франчайз вериги с десетки модерни магазини за дрехи втора употреба в България и Гърция.

Мания Онлайн е най-новият член на семейството – това е онлайн магазин, където те очакват невероятни находки на световни модни брандове.

Какво ни прави различни
Отнасяме се към клиентите ни така, както и към всеки наш служител - честно, коректно и уважително. Стремим се да създадем неповторимо клиентско преживяване с опцията Аукцион в нашия електронен магазин. Това преживяване създава онази атмосфера и уникален дух, който притежаваме само ние. Това е Духът на Мания.

Нашият екип
Гордеем се с нашия екип, защото той е изграден от професионалисти с опит в търговията с дрехи, профилирани компетенции и с отношение към модата. Онова, което ни обединява, е позитивното мислене и желание непрестанно да се учим и усъвършенстваме. Подхождаме с професионализъм към всяко начинание и ценим работата в екип. Именно нашите ценности са в основата на успеха на Мания.

Като част от семейството на търговска марка Мания, ние споделяме обща мисия, ценности и визия:

Нашата мисия
Нашите магазини да бъдат място, в което обикновените хора да се чувстват като у дома си, да се забавляват и срещу малко изхарчени пари, да се почувстват необикновени.

Нашите ценности
Лоялно и честно отношение към клиента.
Коректно и уважително отношение към служителя.
Непрестанно да се учим и да се самоусъвършенстваме.
Стремеж към промяна.
Професионализъм във всяко наше начинание.
Да работим в екип.
Позитивно мислене.
В резултат от първите седем - Печалба

Нашата визия
Мания е символ на доверие и прозрачност. Екип, изграден от клиенти, служители, франчайз партньори и собственици с общи цели и интереси.
Контакти
МАНИЯ ОНЛАЙН ЕООД
ЕИК: 204847429
Адрес: ВАРНА 9023, ЗПЗ
Телефон: 088 735 74 30
 https://mania.bg
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - МАНИЯ ОНЛАЙН ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от МАНИЯ ОНЛАЙН ЕООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на МАНИЯ ОНЛАЙН ЕООД в Jobs.bg. ©2020