БУЛ - ИТ ГЛАС ТРЕЙД ЕООД
Търговия и преработка на продукти от плоско стъкло с приложение в строителството Служители в България: 12; Градове в България: Варна; В България от: 2009; Служители глобално: 12; Държави/градове извън България: Виена, Австрия; Година на основаване: 2009;


БУЛ - ИТ ГЛАС ТРЕЙД ЕООД

За компанията
Фирма „Бул-Ит Глас Трейд“ ЕООД е основана през 2009 г. с основен предмет на дейност търговия на продукти от обработено плоско стъкло с приложение в строителството. Тя се специализира в покупко-продажбата и износа на стъкла с висока степен на сигурност, които се монтират от клиентите на компанията под формата на стъклени парапети, врати, стълби, душ-кабини, покривни остъклявания, преградни стени и много други. През първите години от своята история компанията успява да утвърди собствени стандарти в облагородяването и доставката на предлаганите продукти директно от складовете в България до страните от Централна Европа, основно Република Австрия. Със своето безкомпромисно качество, бързи срокове на обслужване и клиентко ориентиран подход фирмата печели ежегодно нови постоянни клиенти и бележи непрестанен ръст в приходи от продажби и печалба. От 2015 година "Бул-Ит Глас Трейд" развива концепта "всичко от една ръка" като навлиза в търговията на обкови с приложение в монтажа на предлаганите продукти от стъкло. За целта фирмата подписва договори за официално представителство с водещи концерни от Германия и Австрия. От 2017 година компанията развива своята дейност от нов, модерно оборудван цех в гр. Аксаково. 
Кариера в компанията
"Бул-Ит Глас Трейд" ЕООД е компания с безупречно реноме в своя бранш в България и страните от Централна и Западна Европа. С високото качество на своите продукти, услуги и обслужване фирмата се развива екстензивно през цялата история на своето съществуване. В резултат на това се сблъсква периодично с предизвикателствата на растежа и предлага възможност за кариерно, персонално и професионално развитие във всички сфери на своята организация - оперативен мениджмънт, производство и качествен контрол на изградените вътрешни системи. Фирма "Бул-Ит Глас Трейд" ЕООД разполага с мотивираща работна среда сред млад екип от опитни и амбициозни служители. Компанията съчетава предимствата на класическото малко и средно предприятие  в комбинация с атрактивно за бранша и региона заплащане.
Контакти
БУЛ - ИТ ГЛАС ТРЕЙД ЕООД
ЕИК: 200953940
Адрес: 9154 Аксаково, Южна Промишлена Зона
Телефон: 0886906123
 www.bulit-trade.bg
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - БУЛ - ИТ ГЛАС ТРЕЙД ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от БУЛ - ИТ ГЛАС ТРЕЙД ЕООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на БУЛ - ИТ ГЛАС ТРЕЙД ЕООД в Jobs.bg. ©2020