ЗАД ОЗК - ЗАСТРАХОВАНЕ АД
Основната дейност на ЗАД “ОЗК - Застраховане” АД е извършване на застрахователна дейност – общо застраховане. Дружеството има получен лиценз за 12 вида застраховки от общото застраховане. Служители: 295; Градове: ЗАД “ОЗК - Застраховане” АД разполага с 68 точки на присъствие в цялата страна, в това число 12 ликвидационни центъра.; Година на основаване: 1996; Придобивки:  Допълнително здравно осигуряване;  


ЗАД ОЗК - ЗАСТРАХОВАНЕ АД

За компанията
ЗАД „ОЗК-Застраховане“  е основано на 27.12.1996г. Дружеството е сред първите лицензирани за общо застраховане застрахователи - с Протокол №9 от 15.06.1998г. ЗАД „ОЗК-Застраховане“ е член на двете браншови организации в страната - Асоциация на българските застрахователи (АБЗ) и на Национално бюро на българските автомобилни застрахователи (НББАЗ).

Дружеството има получен лиценз за 12 вида застраховки от общото застраховане. На база получените лицензи, ЗАД „ОЗК-Застраховане” разработва разнообразни застрахователни продукти, като се стреми да покрива своевременно и адекватно нуждите и специфичните изисквания на клиентите си.

Целите, които Дружеството  следва през годините,  са да се развива с изпреварващи пазара темпове като запазва  диверсификацията  на портфейла си и поддържа финансовата стабилност на компанията.
Кариера в компанията
За да постигаме нашите цели имаме екип, който споделя ценностите в ежедневната си работа. Ние стартирахме инициативи, които имат важна роля за популяризиране на ценностите на Дружеството – професионализъм и почтеност, взаимно уважение, изграждане на усет за корпоративна принадлежност.

Ние искаме нашите служители да са мотивирани, помагайки им да развиват своите силни страни, професионализъм , почтеност, опит и знания,  да приемат нови предизвикателства, за непрекъснато усъвършенстване.
Контакти
ЗАД ОЗК - ЗАСТРАХОВАНЕ АД
ЕИК: 121265177
Адрес: жк ВЪЗРАЖДАНЕул. СВЕТА СОФИЯ №7 ет.5 обл.СОФИЯ, гр.СОФИЯ 1301
Телефон: 02 9813122
 www.ozk.bg
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - ЗАД ОЗК - ЗАСТРАХОВАНЕ АД
Искам да получавам известия за новите обяви от ЗАД ОЗК - ЗАСТРАХОВАНЕ АД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на ЗАД ОЗК - ЗАСТРАХОВАНЕ АД в Jobs.bg. ©2020