Смарти Кидс ЕООД
Менталната аритметика е методика за хармонично развитие на детето с помощта на специални упражнения с абакус и практика по бързо устно смятане. Служители в България: 30; Градове в България: София, Бургас, Варна, Пловдив; В България от: 2017; Година на основаване: 2016; Придобивки:  Месечен/годишен бонус;    Партита и тиймбилдинг;    Безплатни обучения/курсове;    Допълнителни дни годишен отпуск;  

Смарти Кидс ЕООД

За компанията
Менталната аритметика е едно от най-ефективните средства за пълноценното развитие на децата между 5 и 12 годишна възраст.
Тя целенасочено развива висшите психични функции като:

- Аналитично мислене
- Концентрация и скорост възприемане на информация
- Самостоятелност и увереност в себе си
- Въображение и творчески потенциал
- Фотографска памет

Една от причините Китай, Япония, Сингапур и Хонг Конг ежегодно да са в топ 5 в ракнлистата на Програмата за международно оценяване на учениците (PISA) е, че менталната аритметика е част от училищната им програма!

Ние в Smarty Kids работим по адаптирана за Европа методика, посредством геймификация. Уроците преминават под формата на весели интелектуални игри, свързани, чрез сценарийна линия.
Поставяме акцент върху индивидуалния подход към всяко дете - групите са с размер между 5-8 деца. Децата имат индивидуален достъп до онлайн платформа за упражнения.
Контакти
Смарти Кидс ЕООД
ЕИК: 204897243
Адрес: 1000, гр.София
ул. Дедеагач 40
Телефон: +359899930229
 http://sofia.smarty-kids.bg/
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - Смарти Кидс ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от Смарти Кидс ЕООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на Смарти Кидс ЕООД в Jobs.bg. ©2020