SBS TRADING LTD
Ние сме иновативна IT компания, занимаваща се с продажба и сервизиране на лаптопи, компютри, таблети, телефони, принтери, монитори и други устройства. Също така сме специалисти в областта на видеонаблюдението, контрол на достъпа, автоматизация. Служители: 2; Брой ИТ специалисти: 2; Градове: РУСЕ; Година на основаване: 2016; Придобивки:  Безплатни обучения/курсове;    Билети за конференции и семинари;    Безплатни напитки в офиса;  

SBS TRADING LTD

За компанията
Ние сме иновативна IT компания, занимаваща се с продажба и сервизиране на лаптопи, компютри, таблети, телефони, принтери, монитори и други устройства. Също така сме специалисти в областта на видеонаблюдението,  контрол на достъпа, автоматизация и софтуерни решения!

Фирмата се стреми да отговори на все по-високите изисквания на разрастващия се IT пазар в България. Портфолиото ни включва главно реновирани, готови конфигурации както и части, с които можете да подобрите вашите компютри и лаптопи. Също така разполагаме и с реновирани продукти за видеонаблюдение. При нас можете да намерите най-добрите части на най-добрите цени. Предлагаме и сервизни услуги, от които ще останете очаровани. Залагаме на качествено изпълнение в дадения срок.

Всичко при нас е тествано и с гаранция. Така предаваме в ръцете на нашите клиенти сигурността, която вярваме, че те заслужават да имат с нашите продукти.

Ние работим за удовлетвореност на нашите клиенти чрез създаване на акуратни и модерни решения. Не се колебайте да ни потърсите – ние сме на Ваше разположение!
Кариера в компанията
Ние Ви предлагаме работа в млад и динамичен екип, в който можете да израстнете и намерите начина да сте щастливи в работния процес !
Контакти
SBS TRADING LTD
ЕИК: 204200349
Адрес: гр.Русе ул. Муткурова 11
Телефон: 070014680
 www.tehnologichno.bg
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - SBS TRADING LTD
Искам да получавам известия за новите обяви от SBS TRADING LTD по имейл. Email:  
Корпортивен профил на SBS TRADING LTD в Jobs.bg. ©2020