КАКУУН МЕДИКЪЛ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ЕООД
Cocoon Medical International е испанска компания, базирана в Барселона, специализирана в разработването, производството и продажбата на апаратура за естетична медицина. Градове в България: София; В България от: 2016; Служители глобално: 200; Държави/градове извън България: Испания/ Барселона; Година на основаване: 2010;


КАКУУН МЕДИКЪЛ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ЕООД

За компанията
Cocoon Medical International е дъщерно дружество на Cocoon Medical - испанска компания, базирана в Барселона, специализирана в разработването, производството и продажбата на апаратура за естетична медицина.

Cocoon Medical стартира дейността си през 2010 г., като към момента освен със собствено производство и логистични центрове, разполага и със собствен център за изследване и развитие, което определя организационната й идентичност. 

Основната ни цел в Cocoon Medical е да прилагаме най-високите технологии и иновации в областта на естетичната медицина при разработването и производството на предлаганите от нас продукти, удовлетворявайки потребностите и на най-взискателните клиенти. Притежаваме международно признати сертификати за качество, гарантиращи предоставянето на най-добрите продукти в сектора. 

Cocoon Medical Group развива и верига от клиники в Испания под собствен бранд, в които се прилага цялата гама от продукти на компанията.

Благодарение на непрекъснатия принос и усилия на всеки един наш служител компанията е постигнала отлично пазарно позициониране в световен мащаб. Разполагаме с много добре развита дистрибуторска мрежа на национално и международно ниво. Имаме дистрибутори в повече от 60 страни по света, на които изцяло се доверяваме относно спецификата на всеки един пазар, на който оперираме.

Към момента имаме клиенти по цял свят, включително Азия, ЮАР, Южна Америка, Канада, а регистрираното в България дружество е първото дъщерно на Cocoon Medical, като освен в България дъщерни компании са разкрити в Англия, Колумбия, Хонг Конг., Италия. 

Cocoon Medical International развива дейност в България от края на 2016 г., стартирайки с успешно тестово производство на апликатори (накрайници) и аксесоари за предлаганите от Cocoon Medical медицински апарати. От 2018 г. освен апликатори и аксесоари в България произвеждаме почти пълната гама от медицински апарати (машини). В момента сме в процес на търсене на подходяща локация, където да изградим собствена производствено-логистична база от модерен тип.

Разкрити са свободни работни позиции и се привличат служители, които да се присъединят към екипа на компанията в България, включително такива, които ще подпомагат работата на центровете за изследване и развитие  (R&D) и за сервизно обслужване (Center of Excellence).

В дългосрочен аспект се планира прехвърлане на функциите „Логистика“ и „Обслужване на клиенти“ – частично или изцяло към Cocoon Medical International - България. 
Понастоящем тече проект по изграждането на глобален сервизен център в София (Technical Service Center of Excellence).

Повече за Cocoon Medical International - българското дъщерно дружество на Cocoon Medical може да откриете на: http://cocoonmedicalinternational.com/#history

Кариера в компанията
Ние от Cocoon Medical International знаем, че една компания е толкова успешна, колкото успешен е екипът й.

Ето защо инвестираме в потенциала на хората и ги подкрепяме в тяхното професионално развитие, вярвайки, че мотивираният екип от професионалисти е водещият фактор и двигател за устойчив растеж на бизнеса ни в дългосрочен план.

В екипа на Cocoon Medical International сме привлекли високо квалифицирани и опитни професионалисти и инженери, специализирани в областта на електрониката, електротехниката, механиката, инженеринга и логистиката. Всички звена на компанията работят ръка за ръка, обединявайки усилията си в различните сфери на дейност, за да осигурят максимално  качество и ползи за нашите клиенти, постигайки сигурни и ефективни резултати, създавайки най-добрите продукти в областта, на база най-новите и иновативни технологии.

Стратегията ни за разрастване в България налага търсенето на мениджъри и експерти с утвърден професионален опит, както и на амбициозни млади хора с желание за развитие. Всеки, който има хъс да се развива и да придобие знания и практически опит в една изпълнена с предизвикателства индустрия е добре дошъл в нашия екип.

В процеса на собственото си разрастване компанията предвижда привличане на нови служители и разкриване на вакантни позиции. Предлагаме възможности за кариера в области като производство, снабдяване, склад и логистика, управление и контрол на качеството, изследване и развитие, сервизно обслужване и технически съпорт, връзка с клиенти, финанси, администрация.

Постигнатите добри резултати, иновативността и стремежа за придобиване на нови знания, опит и лично усъвършенстване са гаранция за израстване в компанията.

Информация за свободните позиции в Cocoon Medical International - България може да откриете и на нашaта facebook страница:  
https://www.facebook.com/CocoonMedicalInternational/
Контакти
КАКУУН МЕДИКЪЛ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ЕООД
ЕИК: 204280676
Адрес: район „Сердика“, бул. “Първа Българска Армия“ 18А,
НПЗ Военна рампа-Изток
1220 София
 http://www.cocoonmedical.com/en/who-we-are/
 https://www.facebook.com/CocoonMedicalInternational/
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - КАКУУН МЕДИКЪЛ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от КАКУУН МЕДИКЪЛ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ЕООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на КАКУУН МЕДИКЪЛ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ЕООД в Jobs.bg. ©2020