ЮВЕНТРАНС ООД
Ювентранс ООД е компания от семеен тип с над 23 годишна история от кръга на "Отличните малки и средни предприятия", реализираща над 80 % от услугите си на външния пазар, специализирана в международни превози с автоцистерни за хранителни продукти. Служители: 40; Градове: София; Година на основаване: 2000; Придобивки:  Безплатна топла храна в офиса;    Бонуси;    Помощ за покриване на транспортни разходи;    Обучение;    Гъвкаво работно време, където е приложимо;  


ЮВЕНТРАНС ООД

За компанията

Ювентранс ООД е една от водещите в България тясно специализирани транспортни компании в превоза на насипни хранителни продукти с автоцистерни. Постоянството в стриктно прилаганите вътрешни стандарти за качество и отличителният професионален почерк са причина над 80 % от услугите на дружеството да се реализират на външните пазари. Сред клиентите ни са редица раномирани и утвърдени в Европейското пространство производители на храни и снабдители на ХВП със суровини. Разполагаме с широка партньорска мрежа в спедиторския сектор. Естеството на работата налага като основен работен език английския, вторият използван чужд език е немският.

В ход е инвестиционен проект за създаването на първата по рода си в тази част на Балканите специализирана инсталация за вътрешно измиване на хранителни цистерни, съгласно изискванията за сертификация на EFCTO и SQAS.

Предизвикателствата на динамично променящата се среда са много и ние се стремим да ги посрещнем с добре мотивиран екип от специалисти, жадни да повишават своята компетентност, устремени към успехи, постигани с отличителния професионален почерг на напредничава организация, която държи на доброто си реноме и на стабилността.

Кариера в компанията
Представянето на една компания винаги е на нивото на нейния персонал. И най-блестящата и напредничава идея може да погине без подкрепата на всеотдайни съмишленици. Ние поставяме акцент върху хуманното отношение и правилното общуване. Машиналното изпълнение на задачи без влагане на разбиране и отговорност за нас е пагубно, както за изпълняващия задачата, така и за ползвателите на резултата. Обратното е малък професионален празник. Няма човек, който да не изпитва удовлетворение, когато се чувства истински полезен и ценен, когато получава високи оценки от партньори, които имат богат международен опит. Това топли дори повече от бонусите, защото нищо не може да замени човешката принадана стойност и растящото самосъзнание в посока на градивност, отговорност, защото ние сме съзидатели в света, който обитаваме и от нас зависи дали да извеждаме процесите, които управляваме на по-високо ниво или да се придържаме към ретроградни, макар и удобни, примитивни практики.
Може би звучи наивно. Но бизнесът без морал обрича обществото. Както и обществото без морал обрича бизнеса. Бъларският бизнес е изправен пред суровото предизвикателство да се развива в неравностойна битка за човешки капитал с мултинационални компании.
Опитайте с нас радостта да се чувствате горди в екипа на роден предприемач, реализирани в международна среда.
Контакти
ЮВЕНТРАНС ООД
ЕИК: 130218568
Адрес: София, НПЗ Искър - юг,
ул. "Кап. Любен Кондаков" 1
Телефон: +359 2 9708 550
 www.uven.eu
Искам да получавам известия за новите обяви от ЮВЕНТРАНС ООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ЮВЕНТРАНС ООД
24.06.20
 Рецепционист
София; Заплата от 1500 до 2000 BGN (Нето)
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на ЮВЕНТРАНС ООД в Jobs.bg. ©2020