СУПРИММО АД
Агенция за недвижими имоти в България и чужбина. Покупко-продажби и наеми на имоти. SUPER ИМОТИ е иновативна агенция за имоти, която за първи път в България въвежда "хибридния" модел в бранша. Служители в България: 110; Градове в България: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Видин, Банско, Слънчев Бряг; Служители глобално: 130; Държави/градове извън България: Гърция, Австрия, Русия, Великобритания, Ирландия; Година на основаване: 2002;


СУПРИММО АД

За компанията

SUPER ИМОТИ е първата агенция за недвижими имоти в България, която работи по уникалния "хибриден" модел.

SUPER ИМОТИ има 14 офиси в София и големите градове и курорти на страната, както и 2 офиса в чужбина — Гърция и Русия. Брокерите и сътрудниците на компанията наброяват над 100 човека, а портфолиото ни от оферти вече надхвърля 30 000 имота за продажба и под наем в цяла България и в много други страни по света.

Кариера в компанията
SUPER ИМОТИ е най-новата агенция от бизнес групата Stonehard Holdings, която включва някои от най-успешните компании за недвижими имоти в България, строителното предприемачество и управлението на имоти. Някои от другите водещи компании от нашата корпорация са: Property.BG, Luximmo Finest Estates, Stonehard, Property Management BG, Furnish BG и др.
Контакти
СУПРИММО АД
ЕИК: 204775702
Адрес: гр. София 1164, ул. Якубица 19, ет. 5
Телефон: +359 700 70 335
 http://www.superimoti.bg/
 https://www.linkedin.com/in/super-imoti-4911b6149/
 https://www.facebook.com/superimoti.bg/
 https://twitter.com/super_imoti
Искам да получавам известия за новите обяви от СУПРИММО АД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на СУПРИММО АД в Jobs.bg. ©2020