АДВОКАТСКО ДРУЖЕСТВО СТАНКОВ, ТОДОРОВ, ХИНКОВ И СПАСОВ
Адвокатско дружество "Станков, Тодоров, Хинков и Спасов" е една от малкото корпоративни адвокатски кантори в България с всеобхватна практика, включително в областта на наказателното право. Служители: 12; Градове: София; Година на основаване: 2013;

АДВОКАТСКО ДРУЖЕСТВО СТАНКОВ, ТОДОРОВ, ХИНКОВ И СПАСОВ

За компанията
Адвокатско дружество "Станков, Тодоров, Хинков и Спасов" е една от малкото корпоративни адвокатски кантори в България с всеобхватна практика, включително в областта на наказателното право.
Нашето ноу-хау и страст в работата осигуряват нужната симбиоза, за да напътстваме и подкрепяме нашите клиенти в различните правни сфери, с които имат досег, и да се превърнем в one-stop-shop за правно обслужване.
Ние осигуряваме не просто правна експертиза, а влагаме предприемаческо мислене. Бизнес-ориентираният подход на Адвокатско дружество "Станков, Тодоров, Хинков и Спасов" осигурява работещи междусекторни решения за местни и международни клиенти. 
Кариера в компанията
Философията ни е проста – залагаме на силни личности и градим успешни професионалисти. Подкрепяме предприемаческата свобода и независимия подход в екипа, като поставяме особен акцент върху стремежа към постоянно самоусъвършенстване. 
Ценностите, с които се асоциираме, са етичност, надеждност, лоялност, професионализъм, партньорство.
Контакти
АДВОКАТСКО ДРУЖЕСТВО СТАНКОВ, ТОДОРОВ, ХИНКОВ И СПАСОВ
ЕИК: 176797731
Адрес: София 1000, ул. Цар Шишман 5, вх. А, ет. 1 (надпартерен)
Телефон: +359 2 950 6242
 http://www.sths-law.com/
Искам да получавам известия за новите обяви от АДВОКАТСКО ДРУЖЕСТВО СТАНКОВ, ТОДОРОВ, ХИНКОВ И СПАСОВ по имейл. Email:  
Корпортивен профил на АДВОКАТСКО ДРУЖЕСТВО СТАНКОВ, ТОДОРОВ, ХИНКОВ И СПАСОВ в Jobs.bg. ©2020