TOPTEAM RESOURCES & RECRUITMENT LTD
HR Агенция

TOPTEAM RESOURCES & RECRUITMENT LTD

За компанията
Top Team Resources & Recruitment
Английска компания за подбор на персонал, директно представляваща работодатели от West Midlands, UK

Една от водещите агенции във Великобритания за подбор на персонал, с дългогодишен опит в посредничеството и намирането на работа на кандидати от Централна и Източна Европа, посредничи на хора желаещи да живеят и работят в района на Уест Мидландс. 
Коректността ни с клиенти и кандидати ни осигурява целогодишно работни места в различни области на промишлеността – търговия на едро, автомобилна промишленост, логистика, лека промишленост - дрехи, обувки, книги.
Кандидатите ни получават помощ при посрещането, настаняването и подсигуряване на транспорт до работното място. Ние им помагаме да си извадят основните документи, изискващисе във Великобритания за започване на работа, а именно Национален осигурителен номер и Банкова сметка. Нашите консултанти ще ви обяснят в подробности данъчните ви задължения и социалните придобивки, на които имате право. Ще ви водиме за ръка от началото до края на съвместното ни пътуване.

Кариера в компанията
Може би се питате: Какво представлява работата в складовете?
Е ние можем да ви разкажем.
Включва приемането на стоки в склада, взимане на получени стоки, разопаковане и подреждане на стоки, отстраняване на отпадъци, опаковане на хранителни продукти и други продукти, попълване на складови наличности, товарни рамки, микробуси и ремаркета. Работата е подходяща и за мъже и за жени. Понякога тя включва ползване на скенер, слушалки за инструктаж относно заявките ви, управление на кари за придвижване в склада и превоз на пакетираните продукти до мястото им за транспортиране. Всичко това изисква бързина и концентрация, но същевременно е и доста забавно.
Разбирасе, ще имате шанс за обучение, запознаващо ви в детайли с работата! На всички кандидати ще бъде осигурено цялостно обучение и пълна подкрепа от екипа. Самото обучение е безплатно. Работата е на смени както следва – сутршна, дневна и нощна. Заплащането варира от 7,83£ на час до 15,66£ на час в зависимост от смените, представянето ви и допълнителното изработено време. Извънредният труд се заплаща от 1,5 до 2 пъти над основната ставка. Минимално осигурените работни часове за седмицата са 40 + overtime. Начин на плащане: Банков път. Работно оборудване: Предлагат се жилетки. Обувки за безопасност не са предвидени – кандидатите си ги подсигуряват сами.
Контакти
TOPTEAM RESOURCES & RECRUITMENT LTD
VAT номер: GB280465302
Идент. номер: 09686785
Адрес: 28 CLEVELAND STREET
WOLVERHAMPTON
WEST MIDLANDS
WV1 3HT
Телефон: 01902907333
 http://topteamrecruitment.org.uk/
Искам да получавам известия за новите обяви от TOPTEAM RESOURCES & RECRUITMENT LTD по имейл. Email:  
Корпортивен профил на TOPTEAM RESOURCES & RECRUITMENT LTD в Jobs.bg. ©2020