Сдружение ОПЕРАЦИЯ ПЛЮШЕНО МЕЧЕ
сдружението работи за материалната, физическа, емоционална и интелектуална подкрепа на деца и младежи в неравностойно положение в България. Градове: 30; Година на основаване: 2008; Придобивки:  сертификат за стаж, доброволчество и други дейности;  


Сдружение ОПЕРАЦИЯ ПЛЮШЕНО МЕЧЕ
За компанията
Операция “Плюшено Мече” започна дейността си преди 10 години като гражданска доброволческа инициатива с цел сбъдване на Коледните желания на деца и младежи в неравностойно положение в България.

От 3 години сме най-мащабната Коледна кампания за сбъдване на детски мечти – оперираме на национално ниво като всяка година посещаваме 7000-8000 бенефициента над 400 институции във всички 28 региона на страната.

Коледната ни кампания подарява НОВИ индивидуални, персонални подаръци по точен списък на нашите бенефициенти: деца и младежи лишени от родителска грижа, деца в риск, деца с увреждания и възрастни с умствени увреждания. Кампанията също така снабдява институциите, които полагат грижи за тази част от обществото ни с материали, пособия, техника, специализирано оборудване и нужди от първа необходимост.

За 10 години екипът ни от над 200 регионални отговорника и доброволци е раздал над 30 000 подаръци.

Но ние пораснахме, а с това пораснаха и мечтите ни за по-светло бъдеще на тези деца и младежи. Затова през 2016 официално се регистрирахме като сдружение в обществена полза, за да можем да започнем пряка целогодишна работа с талантливи млади хора, които копнеят за реализация. „Скритите таланти на България“ стартира през месец октомври 2017 и през първата си година ще работи с 8 деца и младежа с изявени дарби в сферата на: музиката (цигулка и народно пеене), народни танци, изкуство (3D анимация и дизайн, моден дизайн) и спорт (кану каяк) като програмата има за цел да осигури индивидуално частно обучение, ежеседмична работа с ментори, посещение на семинари, работилници, състезания и набавяне на нужна екипировка, пособия и материали за развитието на талантите на нашите бенефициенти и успешното им кандидатстване във ВУЗ. 
Контакти
Сдружение ОПЕРАЦИЯ ПЛЮШЕНО МЕЧЕ
ЕИК: 177022106
Адрес: ул. Камен Андреев 15-17, The Site
Телефон: 0888044009
 www.plushenomeche.org
Искам да получавам известия за новите обяви от Сдружение ОПЕРАЦИЯ ПЛЮШЕНО МЕЧЕ по имейл. Email:  
Корпортивен профил на Сдружение ОПЕРАЦИЯ ПЛЮШЕНО МЕЧЕ в Jobs.bg. ©2018