РАЗГРАД - ПОЛИГРАФ ООД
Полиграфия Служители: 80; Градове: Разград; Година на основаване: 1998; Придобивки:  Допълнително възнаграждение към основната заплата под формата на ваучери.;  


РАЗГРАД - ПОЛИГРАФ ООД

За компанията
Печатница „Разград Полиграф” ООД е частно дружество, създадено през 1998 г. Екипи от специалисти и квалифициран персонал работят в динамични условия и предлагат на  клиентите високо качество на продукти и услуги на добри цени.
Печатницата е профилирана в отпечатването на пълноцветни вестници, дизайн и изработка на различни видове рекламни материали, отпечатване на брошури, дипляни, каталози и книги с мека подвързия, дизайн и производство на ученически тетрадки и календари, както и печат на различни видове формуляри и др.
Кариера в компанията
Екипът на компанията е изграден от професионалисти, с желание за развитие и амбиция за постигане на поставените цели. Основен принцип е да сме винаги една крачка пред другите. За целта непрекъснато инвестираме в обучение на нашите служители, за да са подготвени за новостите и предизвикателствата в бранша. 
Гарантираме работа, изпълнена с предизвикателства. Освен това не изключваме забавлението - стремим се да поддържаме перфектния баланс работа-забавление.
Контакти
РАЗГРАД - ПОЛИГРАФ ООД
ЕИК: 826043575
Адрес: жк. "ОРЕЛ" ПОЛИГРАФИЧЕСКА БАЗА, обл. РАЗГРАД, гр. РАЗГРАД 7200
 www.rzpolygraph.com
Искам да получавам известия за новите обяви от РАЗГРАД - ПОЛИГРАФ ООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на РАЗГРАД - ПОЛИГРАФ ООД в Jobs.bg. ©2020