СДРУЖЕНИЕ ПЕТ СИСТЪРС
Спасяване, обгрижване и намиране на нови домове на бездомни кучета и котки. Служители: 7; Градове: София; Година на основаване: 2015; Придобивки:  гъвкаво работно време;    Безплатни напитки (кафе, чай);  


СДРУЖЕНИЕ ПЕТ СИСТЪРС

За компанията
Пет систърс е организация с идеална цел - спасяване на бездомни животни. Организацията се състои от 7 члена, всеки от които е работил дълги години като доброволец за тази кауза.
В България има огромен брой бездомни кучета и котки, все още твърде малко хора кастрират домашните си животни, чиито малки биват изхвърляни на улицата, по сметища, край пътища или безлюдни места или пък попадат при недобросъвестни стопани , които ги отглеждат на верига в ужасни условия.
За да можем да помогнем на повече животни, наехме малка къща с двор, където направихме спасителен център, в който да настаняваме кучета, докато бъдат подготвени за осиновяване.
Тъй като броят на бездомните животни в нашата страна е твърде голям, можем да помогнем само на тези, които имат най-голяма нужда – бебета без майка, болни, възрастни.
Капацитетът ни в момента позволява да настаним около 70 кучета и 15 котки, като разполагаме с отопляеми помещения за повечето от тях, както и с голям двор, в който кучетата да тичат свободно.
Търсим осиновители предимно извън страната, тъй като тук трудно намираме добри стопани на безпородни животни, както и на такива с някакъв недъг – увредено зрение или слух, сакати,  възрастни. До момента сме намерили дом на близо 700 кучета чрез наши парньрски организации в Германия, Австрия, Холандия и Англия. Държим да работим с партньорски организации,  за да може да бъде упражняван постосиновителски контрол, което за съжаление не е възможно при директен контакт с осиновителя, когато той е от друга държава.

Издържаме се единствено и само от дарения и лични средства.
Контакти
СДРУЖЕНИЕ ПЕТ СИСТЪРС
ЕИК: 176926788
Адрес: София 1000, Бул. Витоша 59
 www.petsisters.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от СДРУЖЕНИЕ ПЕТ СИСТЪРС по имейл. Email:  
Всички обяви на СДРУЖЕНИЕ ПЕТ СИСТЪРС
05.10.20 София; Заплата от 640 до 1000 BGN (Бруто)
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на СДРУЖЕНИЕ ПЕТ СИСТЪРС в Jobs.bg. ©2020