Ленно Глобъл Адвайзъри АД
Бизнес, консултантски услуги, Счетоводство/Финанси, Банки и кредитиране
Ленно Глобъл Адвайзъри АД
За компанията
Ленно е алтернативен кредитор, брокер и консултант в сферата на търговията с финансови инструменти и инвестициите, предлагащ широка гама финансови услуги на значителен кръг клиенти, включващ местни и международни компании, правителства, финансови институции и физически лица.

Повече от 19 години Ленно помага на клиентите си да правят успешен бизнес. Главните ни офиси са разположени на кръстопът между изтока и запада, което ни позволява да вземем най-доброто от двата свята. През годините се научихме да бъдем търпеливи и да предоставяме първокласни услуги на своите клиенти, чрез дългосрочно обвързване, иновативни решения и гладко изпълнение.
Кариера в компанията
Въпреки че нашата дейност се измерва в десетки милиони, ние избираме служителите си един по един. Знаем, че в сферата на услугите, без най-добрите хора, няма как да бъдем най-добрата компания. Разчитаме на хора, които безусловно се стремят към успех, и им даваме възможността да прогресират много по-бързо, отколкото биха могли в повечето други фирми.

Независимо дали сте току-що завършили, или сте опитен професионалист, каним Ви да се присъедините към нашия екип по пътя ни към нови постижения.
Контакти
Ленно Глобъл Адвайзъри АД
ЕИК: 103277217
Адрес: ЦУМ, Северна рецепция
бул. Мария Луиза 2, ет. 5
София 1000

Представителен офис:
Hebros Quarter, Сектор A, етаж 11
бул. Марица 154
Пловдив 4000
Телефон: 0700 42 442
 www.lenno.com
Искам да получавам известия за новите обяви от Ленно Глобъл Адвайзъри АД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на Ленно Глобъл Адвайзъри АД в Jobs.bg. ©2018