Ленно Глобъл Адвайзъри АД
Банки и кредитиране, Бизнес, консултантски услуги, Счетоводство/Финанси
Ленно Глобъл Адвайзъри АД
За компанията

На пазара от 19 г.
Предлагаме финансови услуги в България от 1999. Кредитираме физически лица и бизнеси от 2013. Ленно е истински европейски гражданин с няколко офиса в Европа. Тъй като технологиите все повече ни свързват, а регулаторните бариери падат, нашата компания е в уникална позиция да адресира все по-глобалните нужди на нашите клиенти.

В 5 държави.
Освен в България предоставяме финансови услуги, чрез дъщерни дружества, в Полша, Чехия, Русия, а отскоро вече и в Испания. Ще продължаваме да растем предимно в Европа и Южна Америка.

Регулирани от КФН и БНБ.
Комисията по ценните книжа и фондовите борси (днес КФН) лицензира ОДЕСОС 33 АД като инвестиционен посредник през юли 1999, а днес компанията се казва Ленно Глобъл Адвайзъри АД. Българска народна банка вписва Ленно АД за първи път в Регистъра на финансовите институции през декември 2013.
Кариера в компанията

Въпреки че нашата дейност се измерва в десетки милиони, ние избираме служителите си един по един.

Знаем, че в сферата на услугите, без най-добрите хора, няма как да бъдем най-добрата компания. Разчитаме на хора, които безусловно се стремят към успех, и им даваме възможността да прогресират много по-бързо, отколкото биха могли в повечето други фирми.

Независимо дали сте току-що завършили, или сте опитен професионалист, каним Ви да се присъедините към нашия екип по пътя ни към нови постижения.
Контакти
Ленно Глобъл Адвайзъри АД
ЕИК: 103277217
Адрес: ЦУМ, Северна рецепция
бул. Мария Луиза 2, ет. 5
София 1000

Представителен офис:
Hebros Quarter, Сектор A, етаж 11
бул. Марица 154
Пловдив 4000
Телефон: 0700 42 442
 www.lenno.com
Искам да получавам известия за новите обяви от Ленно Глобъл Адвайзъри АД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на Ленно Глобъл Адвайзъри АД в Jobs.bg. ©2018