WORKING CAPITAL LTD
изграждане и поддържане на телекомуникационни системи; монтаж на вентилационни канали в жилищни и индустриални сгради. Придобивки:  безплатно обучение със сертификат;    високо трудово възнаграждение;    възможност за развитие;    нова среда и работна атмосфера;  


WORKING CAPITAL LTD

За компанията
“Уъркинг Капитол ЕООД“ е млада и динамична фирма, специализирана и развиваща се в:

·        изграждането и поддържането на телекомуникационни мрежи

·        монтаж на вентилационни системи в жилищни и индустриални сгради

Специалистите на “Уъркинг капитол ЕООД” непрекъснато подобряват и надграждат умения, за да могат да отговорят на динамичния пазар на технологиите. Наши клиенти са водещи фирми в телекомункационни, техни партньори, телеком и интернет доставчици на територията на Белгия.

Изборът на най-добрите и мотивирани специалисти е нашата търговска марка и гаранция за успеха на нашите проекти, а опита ни помага да намерим най-добрите решения.

Кариера в компанията
Работата в чужбина предлага много възможности за професионално и личностно развитие в зависимост от индивидуалните ви стремежи. Ние непрекъснато инвестираме в обучение за нашите служители и по този начин успяваме да предоставим възможности за професионално израстване, както и да поддържаме качество и стандарти на Европейско ниво.

“Уъркинг капитол ЕООД” търси служители за разгръщането на един от най-големите телекомуникационни проекти в Белгия. Благодарение на ангажимента ви, както физически лица, така и фирми ще могат да използват високоскоростна телекомуникационна мрежа.
Контакти
WORKING CAPITAL LTD
ЕИК: 204767772
Искам да получавам известия за новите обяви от WORKING CAPITAL LTD по имейл. Email:  
Корпортивен профил на WORKING CAPITAL LTD в Jobs.bg. ©2019