МИТ ПРЕС ООД
Медии


МИТ ПРЕС ООД

За компанията
Ние, ВМ Финанс Груп сме българска икономическа група, която управлява портфолио от 10 компании в различни сектори – дистрибуция на бързооборотни стоки, логистика, печатно-издателска дейност, услуги – реклама, образование. Висока оценка за отличната ни бизнес репутация, ефективна стратегия и продължаващо развитие и израстване, са присъдените ни през 2015 г. награди от международния конкурс на банка Гутман за Най-добър семеен бизнес в Централна и Източна Европа, Награда за благотворителност за Централна и Източна Европа и Най-добър семеен бизнес в България.

Мит Прес, част от ВМ Финанс Груп е водеща компания специализирана в издаването и разпространението на печатни произведения, рекламна дейност, организирането и провеждането на събития и създаването на съдържание за информационни и аналитични сайтове. Компанията е единствената по рода си медия насочена към българските мениджъри, предприемачи и собственици.

Списание Мениджър е едно от най-влиятелните бизнес издания в страната ни през последните 15 години. Освен него, ние сме създатели и на информационният сайт „Мениджър Нюз“, „Обекти.БГ“, „Новите родители.БГ“. Гордеем се и с единствения по рода си в България конкурс за постижения в областта на висшия мениджмънт – „Мениджър на годината“. Медиите,  които издава МИТ Прес са независими, частни, съблюдават Етичния кодекс на българските журналисти и са създадени  изцяло с български капитал.

Нашият екип от професионалисти се състои от журналисти, репортери, автори на тематично съдържание, редактори и медийни специалисти. Фокусът върху читателите е ключовия елемент на дългогодишния ни успех и е основна част от фирмената култура. Именно за това сме разработили и прилагаме система за управление на качеството, базирана на стандарта ISO 9001:2015, като поемаме ангажимента непрекъснато да я подобряваме. Благодарение на демократичните принципи и разбирането на важността на екипното начало, успяваме успешно да постигаме поставените си цели.
Контакти
МИТ ПРЕС ООД
ЕИК: 121793872
Искам да получавам известия за новите обяви от МИТ ПРЕС ООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на МИТ ПРЕС ООД в Jobs.bg. ©2020