Caelenium Ltd.
Ние сме компания, която се занимава с технически дизайн и чертане във и извън границите на Европа. Предоставяме висококачествени услуги в сферата на ОВК системите, електроинженерството, санитарията и промишлените охладителни системи. Служители в България: 5; Градове в България: София; В България от: 2016; Служители глобално: 10; Държави/градове извън България: Белгия; Година на основаване: 2011; Придобивки:  Гъвкаво работно време;    Възможност за работа от вкъщи;    Безплатни обучения/курсове в България и чужбина;    Билети за конференции и семинари;    Бонусна система;    Безплатни напитки в офиса;   Технологии: REVIT; BIM; AutoCAD;


Caelenium Ltd.

За компанията
Калениум ООД е млада и динамично развиваща се инженерна компания, която се занимава с техническо чертане.

Основната ни дейност е техническия дизайн. Намираме се в гр. София, въпреки че работим по проекти из цяла Европа, а и извън нея.

Целим да предоставяме добре обмислени, иновативни и висококачествени технически услуги, които не само отговарят на изискванията на европейските и местните стандарти, бюджет и срок за изпълнение, но също така изпълняват нормативите за устойчиво развитие и екологичен дизайн.

Екипът ни има завиден опит в промишленото строителство и работи основно в техническата сфера. Ние разбираме разнообразието от методи при изготвянето на един технически дизайн и сме способни да управляваме процеса на изпълнение на проекта чрез широка гама от услуги, свързани с ОВК, електроинженерство, санитария и промишлени охладителни системи.

В работата си използваме основно Autocad Inventor, Autocad Revit и Solid works, но също така можем да гарантираме високата квалификация на служителите ни, които работят с CAD продукти като Autocad P&ID и Autocad Plant 3D например.
Кариера в компанията
Ние предлагаме:                                                                                                                        
  • Работа на пълен работен ден или почасово срещу конкурентно възнаграждение.
  • Работа в опитен екип.
  • Кариерни възможности в млада и динамично развиваща се компания. 
  • Последващо обучение по последните технологии.
  • Разнообразна работа в международна среда. 
  • Гъвкаво работно време. 
Контакти
Caelenium Ltd.
ЕИК: 204217925
Адрес: гр. София, ул. Баткун 14
Телефон: +359 2 416 90 81
 www.caelenium.com
Искам да получавам известия за новите обяви от Caelenium Ltd. по имейл. Email:  
Всички обяви на Caelenium Ltd.
10.02.20 София
28.01.20 София
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на Caelenium Ltd. в Jobs.bg. ©2020