ФОНДАЦИЯ ЗА ОБРАЗОВАТЕЛНА ТРАНСФОРМАЦИЯ
Образование Служители: 20; Градове: София, Варна; Година на основаване: 2017;


ФОНДАЦИЯ ЗА ОБРАЗОВАТЕЛНА ТРАНСФОРМАЦИЯ

Видео профил
 
От Видео профила ще научите за компанията и компанията като място за работа. Видео профилът е заснет от Jobs.bg и е част от проекта "Компаниите в България".
За компанията
Фондация за образователна трансформация изгражда нов образователен модел и екосистема на общностни прогресивни училища в България.

Прогресивните училища изграждат свободни и отговорни личности, способни самостоятелно да определят смислите на живота си. Те имат широк културен светоглед със знания, умения, нагласи и практически опит, за да ги реализират заедно.

Първото основно прогресивно училище се развива успешно в София (кв. Стрелбище) вече трета година. Още две основни училища в гр. София (кв.Слатина) и в град Варна, отвориха врати през септември 2019г. Предстои откриване на прогресивно училище в гр. Пловдив през 2020 г.

Дългосрочната ни цел е да осъществим качествена трансформация на цялата образователна система за добро културно, обществено и икономическо развитие на България през XXI век.
Кариера в компанията
Изключително динамична, отворена и развиваща екипна среда за хора, които споделят нашата мисия и каузата за трансформация на образованието в България. Ние градим учещи се организации. Ако имате вътрешна мотивация да се развивате като професионалист и намирате лично удовлетворение да участвате в изграждането на свободни и отговорни личности, Вашето място е при нас.
Контакти
ФОНДАЦИЯ ЗА ОБРАЗОВАТЕЛНА ТРАНСФОРМАЦИЯ
ЕИК: 177196885
Адрес: ул. Султан тепе 1А, А-18, София 1505
 www.transform.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от ФОНДАЦИЯ ЗА ОБРАЗОВАТЕЛНА ТРАНСФОРМАЦИЯ по имейл. Email:  
Всички обяви на ФОНДАЦИЯ ЗА ОБРАЗОВАТЕЛНА ТРАНСФОРМАЦИЯ
08.09.20 София
24.09.20 София
11.09.20 София
11.09.20 Варна
1 - 4 от 4
Корпортивен профил на ФОНДАЦИЯ ЗА ОБРАЗОВАТЕЛНА ТРАНСФОРМАЦИЯ в Jobs.bg. ©2020