HTTPOOL BULGARIA EOOD
Httpool оперира като cross channel ad network - мрежа, съчетаваща различни рекламни канали. С 21 офиса в Европа и Азия компанията предлага разнообразни рекламни продукти и решения за различни канали и устройства. Служители в България: 8; Градове в България: София; В България от: 2008; Служители глобално: 300; Година на основаване: 2000;


HTTPOOL BULGARIA EOOD

За компанията

Httpool е международна медийна рекламна мрежа, която фокусира дейността си на пазари извън САЩ и Западна Европа.

Httpool е най-подходящият партньор за медийни агенции, които търсят комбинирани рекламни и дигитални решения. Всъщност, Httpool предлага голямо разнообразие от рекламни мрежови продукти и решения за дисплей, видео, забавления, социални и информационни канали, едновременно за мобилни и десктоп устройства. Httpool използва авангардни собствени и лицензирани технологии, има богат международен опит и представлява хиляди големи международни и местни издателства чрез офисите си в 21 страни в Централна и Източна Европа и Азия.
Кариера в компанията
Присъединете се към нас
предлага големи възможности в международното дигитално пространство.

Httpool предлага възможности за безценен международен опит за служителите си в непрекъснато променящата се медийна среда. Компанията предлага постоянни предизвикателства и възможности за професионално обучение и израстване, както в личен, така и в професионален план. Httpool цени кандидатите със сериозни интереси към дигиталния маркетинг и рекламните технологии. Свържете се с нас и разберете повече за възможностите, които предлагаме.
Контакти
HTTPOOL BULGARIA EOOD
ЕИК: 175387409
Адрес: ул.Петър Парчевич 29 ет.1 ап.1 обл.СОФИЯ, гр.СОФИЯ 1000
Телефон: 00359 29880975
 www.httpool.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от HTTPOOL BULGARIA EOOD по имейл. Email:  
Корпортивен профил на HTTPOOL BULGARIA EOOD в Jobs.bg. ©2020