БЛАГОЙ АНГЕЛОВ - КОЛОРАДО ЕТ
Мебелна фабрика “Колорадо” е производител на:МЕКА МЕБЕЛ – дивани, канапета, фотьойли, разтегателни дивани;КОРПУСНА МЕБЕЛ – модулни системи за обзавеждане на дневни, трапезарии, спални, детски стаи, кухни, офис обзавеждане, етажерки, гардероби. Служители: 190; Градове: Пазарджик; Година на основаване: 1997; Придобивки:  Безплатни напитки в офиса;    Безплатни обучения/курсове;  

БЛАГОЙ АНГЕЛОВ - КОЛОРАДО ЕТ

За компанията
"Благой Ангелов - Колорадо" ЕТ е фирма, основана през 1997 година в град Пазарджик.
2005 година екипът на МФ "Колорадо" посрещна в собствена фабрика на 18 000 m2, с над 8 000 m2 застроена площ, функционираща в съответствие със съвременните европейски стандарти за работа.

След сериозни инвестиции и внедряване на високо технологични машини са обособени две основни линии на развитие в производство и продажби: Мека и Корпусна мебел.

Философията  на МФ "Колорадо" е да създаде уют в домовете на всеки свой клиент, предлагайки му качествени и функционални изделия на цени така разумни, че всеки да може да си ги позволи.
МФ "Колорадо" гъвкаво адаптира производството си към променящите се тенденции и изисквания на пазара.

"Благой Ангелов - Колорадо" ЕТ се развива, подобрява  и разширява дейността си като се стреми максимално да удовлетвори изискванията на своите служители, клиенти и партньори.
Контакти
БЛАГОЙ АНГЕЛОВ - КОЛОРАДО ЕТ
ЕИК: 112509390
Адрес: 4400, гр. Пазарджик
ул. "Г.С. Раковски №11
България
Телефон: 00359885262111
 www.kolorado.bg
 https://bg-bg.facebook.com/koloradofurniture
Искам да получавам известия за новите обяви от БЛАГОЙ АНГЕЛОВ - КОЛОРАДО ЕТ по имейл. Email:  
Всички обяви на БЛАГОЙ АНГЕЛОВ - КОЛОРАДО ЕТ
11.09.20 Пазарджик
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на БЛАГОЙ АНГЕЛОВ - КОЛОРАДО ЕТ в Jobs.bg. ©2020