ЯВЛЕНА - ИЗТОК ООД
ЯВЛЕНА е сред водещите агенции за недвижими имоти в страната. Работата ни покрива всички сегменти на пазара, осигуряваме на своите клиенти пълната гама от професионални услуги. По случай на 25 годишнината си открихме нов офис в гр. София, кв. Изток. Служители: 250; Градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Сливен, Ямбол, Стара Загора, Велико Търново, Благоевград, Шумен, Несебър, Поморие, Созопол, Царево; Година на основаване: 1992; Придобивки:  Гъвкаво работно време;    Безплатни обучения/курсове;  

ЯВЛЕНА - ИЗТОК ООД

За компанията
"Защо Брокер недвижими имоти?"
    Защото нямаш граници в резултати, в приходи, в личностно развитие, динамика и същевременно с това сам управляваш времето си! 
       Защото е професия, която ако ти хареса, пътят е на постоянно развитие във всяка сфера! 
      Защото, ако човек харесва продажбите и е добър търговец, е добре да търгува със скъп актив, а недвижимите имоти са един от най-скъпите актив на хората! 
"Защо Явлена-Изток?"
     Защото си в Екип, в който е създадена приятелска атмосфера и среда на постоянно развитие, същевременно среда с много динамика! 
       Защото си в най-силният екип на Явлена!
Камен Каменов - брокер в "Явлена Изток"
www.yavlena.com/a/k.kamenov

"Защо Брокер недвижими имоти?"      
       Това е професията, която дава възможност да доразвиеш собствените си качества, да не инвестираш сериозни лични средства и като следствие, да създадеш собствен бизнес! 
"Защо Явлена-Изток?"
       Конструктивната работна среда, интелигентно управление/менажиране, липса на интриги и същевременно ежедневна подкрепа и помощ между колегите - това е Явлена Изток!
Любомир Димитров – брокер в „Явлена Изток“
www.yavlena.com/a/l.dimitrov

"Защо Брокер недвижими имоти?"
      Това е професията която дава възможност да доразвиеш собствените си качества, да не инвестираш сериозни лични средства и като следствие, да създадеш собствен бизнес! 
Златко Колев – брокер в „Явлена Изток“
www.yavlena.com/a/z.kolev

"Защо брокер на недвижими имоти?"
                        А защо не?
Ако търсите динамично и разнообразно ежедневие!
Ако искате да управлявате времето си!
Ако искате да имате неограничени доходи!
Станете част от екипа на Явлена Изток!
Защото вече 27 години София е градът на Явлена, тъй като ние разбираме единствено от недвижими имоти, но за тях знаем всичко!
Миглена Ганкова – брокер в „Явлена Изток“
www.yavlena.com/a/m.gankovaПРОФЕСИОНАЛНА УСЛУГА ЗА ВСЕКИ КЛИЕНТ, УТВЪРЖДАВАНЕ НА ДОБРИ ПАЗАРНИ ПРАКТИКИ, СЪЗДАВАНЕ НА ЦЕННОСТИ СРЕД СЛУЖИТЕЛИТЕ

Знаем, че сделките с имоти са обвързани с много емоции, притеснения и колебания и участниците искат да чувстват увереност и подкрепа. Затова сме си поставили за цел да предоставяме най-висококачествената консултантска услуга на пазара. Ние не сме от агресивните компании, които се стремят към бързо разрастване, без оглед на качеството на услугата, която предлагат. Не сме и от съвременните търговци, които разчитат „опаковката“ да ги продаде. Не сме и от агенциите, които се стремят непрекъснато да въвеждат нови технологии, като средство за справяне със стари проблеми. Нашата мисия е да осигуряваме сигурни, навременни и обмислени трансакции за своите клиенти. Ние ще проверим в дълбочина документалната история по вашата сделка, за да избегнем сериозни бъдещи проблеми. Държим да разберем какво точно желаете, за да не ви губим времето с излишни срещи и огледи. Искаме да направите сделка на най-добрата цена, затова планираме заедно действията си.
Контакти
ЯВЛЕНА - ИЗТОК ООД
ЕИК: 204611628
Адрес: бул. Цариградско шосе №16, бл. 11
https://goo.gl/maps/5sLDJ1ofFi62
Телефон: 0884856040
 www.yavlena.com
Искам да получавам известия за новите обяви от ЯВЛЕНА - ИЗТОК ООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ЯВЛЕНА - ИЗТОК ООД
19.10.20 София
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на ЯВЛЕНА - ИЗТОК ООД в Jobs.bg. ©2020