ЧЕЗ ЕЛЕКТРО БЪЛГАРИЯ АД
„ЧЕЗ Електро България” АД осъществява дейности по обществено снабдяване с електрическа енергия, развитие на продукти и услуги, маркетинг и стратегия на продажбите, обслужване на клиенти на ниско и средно напрежение с общ и индивидуален подход. Служители: 250; Година на основаване: 2006;


ЧЕЗ ЕЛЕКТРО БЪЛГАРИЯ АД

За компанията
„ЧЕЗ Електро България" АД е част от CEZ Group и е водещ доставчик на ел.енергия с над 1.5 млрд. лв. годишен оборот. „ЧЕЗ Електро България" АД е модерна и динамично развиваща се компания, която поставя клиента във фокуса на дейността си. Доставяме електроенергия до повече от 2 млн. потребители на регулиран и свободен пазар. CEZ Group е сред ТОР 10 енергийни ютилити компании в Европа и извършва дейности по производство и продажба на електрическа енергия и газ в Чехия, Полша, Словакия, Унгария, Румъния, България и Турция.
Кариера в компанията
„ЧЕЗ Електро България” АД инвестира в професионалното развитие на своите служители чрез целогодишни обучителни програми. Стажантската програма на компанията предоставя възможност на младите хора в България да започнат своята кариера и да се развиват в избраната от тях област.
Контакти
ЧЕЗ ЕЛЕКТРО БЪЛГАРИЯ АД
ЕИК: 175133827
Адрес: бул. Цариградско шосе №159 бл.БенчМарк Бизнес Център обл.София, гр.София 1784
 www.cez.bg
Политика за защита на личните данни на ЧЕЗ ЕЛЕКТРО БЪЛГАРИЯ АД

Длъжностно лице по защита на личните данни - ЧЕЗ ЕЛЕКТРО БЪЛГАРИЯ АД
Искам да получавам известия за новите обяви от ЧЕЗ ЕЛЕКТРО БЪЛГАРИЯ АД по имейл. Email:  
Всички обяви на ЧЕЗ ЕЛЕКТРО БЪЛГАРИЯ АД
12.03.20 Плевен
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на ЧЕЗ ЕЛЕКТРО БЪЛГАРИЯ АД в Jobs.bg. ©2020