Blue Marble Business Ltd
Създаване и поддръжка на клиентски центрове. Административни и бизнес услуги. Придобивки:  Възможност за работа от вкъщи;    Безплатни обучения/курсове в чужбина;    Допълнителни възнаграждения;    Възможност за израстване;    Гъвкаво работно време;    Партита и тиймбилдинг;  
Blue Marble Business Ltd
За компанията
Блу Марбъл Бизнес
Да помогнем на бизнеса да постигне повече
  • Блу Марбъл Бизнес е нова, но иновативна компания, породена от нуждата да се предоставят качествени и професионални клиентски центрове за чуждестранни и местни клиенти. 
  • Нашата компания притежава уменията и опита да изгражда и поддържа клиентски центрове и да предоставя административни, маркетингови и други услуги на големи и малки корпоративни клиенти по уникален начин, предоставяйки възможност на служителите ни да работят в удобна за тях среда с максимално високи възнаграждения, а клиентите ни да получат интегриран за тяхната култура клиентски център, който работи по-ефикасно и по-икономично от всяка друга опция.
  • Блу Марбъл Бизнес е подкрепена от две големи компании - вътрешни клиенти, с мултимилионен бизнес във Великобритания и има амбиции да изгради множество нови клиентски центрове в България, както и да разшири клиентската си база в кратък срок. Възможностите за бързо израстване в компанията са големи.
Кариера в компанията
Блу Марбъл Бизнес
Малка компания с голямо сърце

  • Блу Марбъл Бизнес вярва, че опознаването на нашите служители и техните стремежи и желания в професионален план е пътят на една успешна и иновативна компания да предоставя висококачествени услуги за клиентите си.
  • Блу Марбъл Бизнес предоставя на всички служители да избират работното си място, населеното място от което да работят, както часовете и дните за работа. Няма да намерите по гъвкава компания, насочена към благополучието на служителите си.
  • Блу Марбъл Бизнес е компания, която предоставя корпоративни услуги на клиенти, като качеството на тези услуги зависи изцяло от мотивацията и уменията на нашите служители. Ето защо имаме изградени детайлна политика и правила за кариерно развитие и инвестиране в развитието на човешките ни ресурси.
Контакти
Blue Marble Business Ltd
ЕИК: 204658606
Искам да получавам известия за новите обяви от Blue Marble Business Ltd по имейл. Email:  
Корпортивен профил на Blue Marble Business Ltd в Jobs.bg. ©2019