SysTeh Bulgaria Ltd
Ние сме водещ дистрибутор на системи за сигурност и контрол. Вече 25 години предлагаме надеждно партньорство, високо качество на услугите и продуктите, които внасяме и разпространяваме на пазара. Служители в България: 38; Брой ИТ специалисти в България: 20; Градове в България: София, Варна, Пловдив, Бургас; В България от: 1994; Служители глобално: 50; Държави/градове извън България: Белград; Година на основаване: 1994; Придобивки:  Ваучери за храна;    Месечен/годишен бонус;    Карта за спорт;    Партита и тиймбилдинг;    Безплатни обучения/курсове;   Технологии: IP технологии; HDCoax технологии; HDCVI; електроника; компютърни технологии; математика; електротехника;


SysTeh Bulgaria Ltd

За компанията
Ние сме водещ дистрибутор на системи за сигурност и контрол. Вече 25 години предлагаме надеждно партньорство, високо качество на услугите и продуктите, които внасяме и разпространяваме на пазара. Стараем се да разполагаме с най-модерните решения в техническата сигурност.
Осъществяваме B2B дейност в България и Сърбия, с общо 5 фирмени екипа, които са специално обучени и могат да Ви предоставят цялостни проекти на решения в техническата сигурност за институции, бизнес и обществени сгради, транспорт, градска  и извънградска среда, големи търговски обекти и т.н. Наши дългогодишни партньори са повече от 200 компании -  интегратори, проектанти и консултанти, разработчици на приложения, агенции за сигурност и охрана. 

Ние сме Value Added Distributor- нашите пазарни цели и дейност са пряко свързани с развитието и на бизнес партньорите ни, в които инвестираме постоянно чрез тренинг семинари на техническо и проектно ниво.
Кариера в компанията

Нашият екип се състои от млади и енергични специалисти по електроника, електротехника, компютърни технологии и математика. Компанията предлага възможност за професионална реализация и развитие.
Контакти
SysTeh Bulgaria Ltd
ЕИК: 121030873
Адрес: София 1766, Младост 4, ул. Васил Радославов 6
Телефон: 024016600
 www.systeh.bg
 https://www.linkedin.com/company/rak-ltd?trk=biz-companies-cym
Политика за защита на личните данни на SysTeh Bulgaria Ltd

Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - SysTeh Bulgaria Ltd
Искам да получавам известия за новите обяви от SysTeh Bulgaria Ltd по имейл. Email:  
Корпортивен профил на SysTeh Bulgaria Ltd в Jobs.bg. ©2020