ЕГТ МУЛТИПЛЕЪР ЕООД
ЕГТ Мултиплеърни решения ЕООД е производствена компания на мултиплеър игрални съоръжения за казино индустрията. В международен план, широка гама от мултиплеърните продукти се използват в цяла България и в над 75 страни в Европа, Азия, САЩ и Африка. Служители в България: 240; Градове в България: София; Придобивки:  Допълнително здравно осигуряване;    Гъвкаво работно време;    Партита и тиймбилдинг;    Карта за спорт;    Плодове в офиса;    Зала за игри в офиса;  

ЕГТ МУЛТИПЛЕЪР ЕООД

За компанията
„ЕГТ Мултиплеър“ ЕООД е компания разработваща конкурентни висококачествени продукти, като различни модели рулетки, игрални  терминали от най-ново поколение и разнообразни софтуерни игри.
Имаме напълно завършен цикъл на проиводство на продукта. От самото разработване, през производство до разпространение на пазара.
Към днешна дата в компанията работят над 160 висококвалифицирани специалисти, които постоянно подобряват продуктите ни. Нашата мисия е да създадем бъдещето в света на мултиплейър гейминга и да свържем емоциите на играча с духа на висококачествените иновативни продукти, създадени, за да осигурят чудесно забавление и прежиивяване.
В международен план, широка гама от мултиплеърните ни продукти се използват в над 65 страни в Европа, Азия, САЩ и Африка.
Контакти
ЕГТ МУЛТИПЛЕЪР ЕООД
ЕИК: 204387984
Адрес: гр. София, 1784
ул. Източна тангента 96
 http://www.egt-multiplayer.com/
Политика за защита на личните данни на ЕГТ МУЛТИПЛЕЪР ЕООД

Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - ЕГТ МУЛТИПЛЕЪР ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от ЕГТ МУЛТИПЛЕЪР ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ЕГТ МУЛТИПЛЕЪР ЕООД
23.10.20
 PHP Developer
София
23.10.20 София
15.10.20 София
09.10.20
 C / C++ Developers
София
09.10.20
 Graphic Designer
София
06.10.20 София
06.10.20 София
1 - 7 от 7
Корпортивен профил на ЕГТ МУЛТИПЛЕЪР ЕООД в Jobs.bg. ©2020