ЕГТ МУЛТИПЛЕЪР ЕООД
ЕГТ Мултиплеърни решения ЕООД е производствена компания на мултиплеър игрални съоръжения за казино индустрията. В международен план, широка гама от мултиплеърните продукти се използват в цяла България и в над 75 страни в Европа, Азия, САЩ и Африка. Служители в България: 165; Градове в България: София; Придобивки:  Допълнително здравно осигуряване;    Гъвкаво работно време;    Партита и тиймбилдинг;    Карта за спорт;    Плодове в офиса;  


ЕГТ МУЛТИПЛЕЪР ЕООД

За компанията
„Евро Геймс Технолоджи Мултиплеърни решения“ ЕООД е компания разработваща конкурентни висококачествени продукти, като различни модели рулетки, игрални  терминали от най-ново поколение и разнообразни софтуерни игри.
Имаме напълно завършен цикъл на проиводство на продукта. От самото разработване, през производство до разпространение на пазара.
Към днешна дата в компанията работят над 160 висококвалифицирани специалисти, които постоянно подобряват продуктите ни. Нашата мисия е да създадем бъдещето в света на мултиплейър гейминга и да свържем емоциите на играча с духа на висококачествените иновативни продукти, създадени, за да осигурят чудесно забавление и прежиивяване.
В международен план, широка гама от мултиплеърните ни продукти се използват в над 65 страни в Европа, Азия, САЩ и Африка.
Контакти
ЕГТ МУЛТИПЛЕЪР ЕООД
ЕИК: 204387984
Адрес: гр. София, 1784
ул. Източна тангента 1
 http://www.egt-multiplayer.com/
Политика за защита на личните данни на ЕГТ МУЛТИПЛЕЪР ЕООД

Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - ЕГТ МУЛТИПЛЕЪР ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от ЕГТ МУЛТИПЛЕЪР ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ЕГТ МУЛТИПЛЕЪР ЕООД
23.05.19 София
22.05.19 София
22.05.19 София
15.05.19 София
13.05.19 София
1 - 5 от 5
Корпортивен профил на ЕГТ МУЛТИПЛЕЪР ЕООД в Jobs.bg. ©2019