ЧАСТНО ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ ИЗГРЕВ ЕООД
Частно основно училище "Изгрев" е лицензирано от МОН през 2015 г. Училището разработва и използва иновативна система за обучение и възпитание, наречена Слънчева педагогика - тя е съчетание от музика, упражнения и символи. Служители: 19; Градове: София; Година на основаване: 2015; Придобивки:  Обучение в методите на Слънчевата педагогика;    Транспорт до училище;  


ЧАСТНО ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ ИЗГРЕВ ЕООД

За компанията
Основният фокус на училище "Изгрев" е обучение и възпитание на деца от подготвителен до седми клас. Това включва  задължителния учебен материал, изучаване на чужди езици, работа с музикални инструменти, физически и дихателни упражнения за концентация, спокойствие, хармонизиране, здравословено хранене, работа с естествени и природни материали, които да развият хармонично и правилно талантите и възможностите на децата. 
Кариера в компанията
В училище "Изгрев" се стремим да изграждаме хармонична и вдъхновяваша атмосфера за деца и  учители. Това е съвместна и постоянна работа, която се получава с общи усилия. Преподавателите имат възможност да се запознаят и прилагат както професионално, така и лично за себе си методите на Слънчевата педагогика  - това включва работа с музикални инструменти и песни, физически и дихателни упражнения, близост и общуване с  природата.
Контакти
ЧАСТНО ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ ИЗГРЕВ ЕООД
ЕИК: 204380438
Адрес: гр. София, район Панчарево, ул. "Люляк" 17
Телефон: 0896 66 97 67
 www.sunpedagogy.com
Искам да получавам известия за новите обяви от ЧАСТНО ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ ИЗГРЕВ ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ЧАСТНО ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ ИЗГРЕВ ЕООД
09.09.20 София; Заплата 1200 BGN (Нето)
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на ЧАСТНО ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ ИЗГРЕВ ЕООД в Jobs.bg. ©2020