ТИНО ТЕНЕВ ЕООД
Фризьорство, маникюр, педикюр, ноктопластика, грим, удължаване на мигли и вежди. Служители: 10; Градове: София; Година на основаване: 2005; Придобивки:  Безплатни напитки в офиса;    Допълнителни дни годишен отпуск;    Месечен/годишен бонус;    Безплатни обучения/курсове;    Билети за конференции и семинари;    Карта за спорт;    Ваучери за транспорт;   Технологии: Софтуер за управление на салона;

ТИНО ТЕНЕВ ЕООД

За компанията
Предлагаме бързо и качествено обслужване в приятна обстановка. Работим с продуктите на Loreal, Kerastase, PAUL MITCHELL, Amarican CREW, Morgan's, CND-Shillac, O.P.I. Нашият екип посещава всички семинари на марките с които работи. Ние поддържаме нивото, което нашите клиенти изискват!
Кариера в компанията
Ние работим в екип! Поддържаме свежа и добронамерена работна среда. Ние се развиваме не прекъснато. Посещаваме всички семинари на марките с които работим. Знаем всичка за модата и тенденциите в косите и маникюра. Нашите семинари са платени от нашата марка "ТИНО". Ние работим 5 дни в седмицата по 8 часа. Така се и осигуряваме. Особенно силни са уикендите. Почивните ни дни са понеделник и вторник или вторник и сряда. Ползваме допълнителни почивни дни, при нужда.  Получаваме допълнителен финансов бонус всеки месец, при достигнат таргет от продажба на продукти за домашна грижа. Асистент- фризьорите, си заработват повече от 1000 лв. на месец а фризьорите и маникюристките, над 1800 лв.
Контакти
ТИНО ТЕНЕВ ЕООД
ЕИК: 203557558
Адрес: София, бул. Ситняково 48 - Сердика център, салон ТИНО
Телефон: 0898585857
 www.tinohair.com
Искам да получавам известия за новите обяви от ТИНО ТЕНЕВ ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ТИНО ТЕНЕВ ЕООД
04.06.19 София
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на ТИНО ТЕНЕВ ЕООД в Jobs.bg. ©2019