FORMATT BUILDING PRODUCTS EOOD
Производство и разработване на иновативни продукти за сухо строителство с марка Технпогипс Про - системи за преградни стени и тавани, гипсокартон, сухи строителни смеси и мазилка. Служители в България: 120; Градове в България: Търговски офис и администрация в София, производство в с. Ковачево, Нова Загора; В България от: 2010; Служители глобално: 130; Държави/градове извън България: Белград, Букурещ, Солун, Скопие, Загреб; Година на основаване: 2007; Технологии: Най-модерно производство на гипсови продукти чрез FGD технолигя за преработка на синтетичен гипс, който има чистата от 96% и постоянни характеристики. Това прави продуктите ни сред най-добрите и иновативни в Европа.;


FORMATT BUILDING PRODUCTS EOOD

За компанията
Technogips Pro (Formatt Building Products) е водеща българска компания, специализирана в производството на гипсокартон, сухи гипсови смеси и гипсови мазилки. Ние сме един от най-бързо развиващите се производители на гипс в Европа с повече от 10 години опит на пазара.

Technogips Pro (Formatt Building Products) използва последно поколение технологии за производство на гипсови продукти и е сертифицирана по най-високите международни стандарти. Имаме установена дистрибуторска мрежа в повече от 20 държави в Европа с над 200 партньори дистрибутори. 
 
Нашата мисия е да разработваме иновативни решения за екологично, бързо, лесно и удобно изграждане на стени и тавани, които осигуряват сигурна, комфортна и зравословна среда за живот.

Technogips Pro (Formatt Building Products) е част от корпоративното семейство на BS Group of Companies - българска компания с 25 години опит на пазара, специализирана в областите:

- Строителство
- Производство на строителни материали
- Инвестиции и управление на недвижими имоти
- Развитие и управление на ваканционни имоти

Част от BS Group of Companies са още:

- BS Konstructia
- Technocim
- Technopanel EAD
- Fibran Bulgaria
- BS Properties
- Pirin Golf & Country Club
- Bulgarian Holidays
Кариера в компанията
Technogips Pro (Formatt Building Products) предлага възможности за професионална реализация в различните маркетинг и търговски направления на организацията. Компанията цени индивидуалния принос на всеки служител и непрекъснато се стреми да усъвършенства своя подход по отношение на управлението и развитието на хората. Като част от екипа на BS Group of Companies, ние имаме утвърдени традиции на пазара и стратегическа визия за бъдещето.
 
Контакти
FORMATT BUILDING PRODUCTS EOOD
ЕИК: 203252962
Адрес: ул. Доспат 2, София 1606, България
Телефон: +35928051166
 www.technogipspro.com
 https://www.linkedin.com/company-beta/1164935/
 https://www.facebook.com/technogipspro
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - FORMATT BUILDING PRODUCTS EOOD
Искам да получавам известия за новите обяви от FORMATT BUILDING PRODUCTS EOOD по имейл. Email:  
Корпортивен профил на FORMATT BUILDING PRODUCTS EOOD в Jobs.bg. ©2020