Кантора 056 ООД
Посредничество при сделки с недвижими имоти. Служители в България: 6; Градове в България: Бургас; Служители глобално: 12; Държави/градове извън България: Русия; Година на основаване: 2017; Придобивки:  Гъвкаво работно време;    служебен телефон с неограничени минути;    Безплатни обучения;  


Кантора 056 ООД

За компанията
ПОСРЕДНИЧЕСТВО ПРИ ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ - Консултираме продавача при определяне на реалната пазарна цена на предлагания имот.Осигуряваме публичност , чрез реклама в нашият сайт, интернет и печатни издания в областта на недвижимите имоти.Съдействаме за изготвянето на всички нужни документи за осъществяване на сделката от продавача.
БЕЗПЛАТНО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА БАНКОВО КРЕДИТИРАНЕ - Ние Ви помагаме и търсим за Вас най-добрите условия за кредитиране от всички банки.Поемаме ангажимента да съдействаме за осигуряване на избраната от Вас банка на всички необходими документи, касаещи имота.

БЕЗПЛАТНО КОНСУЛТИРАНЕ - Ние ще отговорим на всички ваши въпроси свързани с реализацията на покупко-продажба на недвижими имоти.

ОТДАВАНЕ И УПРАВЛЕНИЕ НА КВАРТИРИ И ОБЕКТИ - Имаме грижата да открием желания имот под наем или да намерим подходящия наемател.
ИЗГОТВЯНЕ НА ДОКУМЕНТИ - Агенцията има грижата да подготви всички необходими документи за осъществяването на сделката.

ОСИГУРЯВАМЕ ПЪЛНО ЮРИДИЧЕСКО ОБСЛУЖВАНЕ.

 ДАВАМЕ АКТУАЛНА ПАЗАРНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИМОТИТЕ КОИТО ВИ ИНТЕРЕСУВАТ. - Агенцията предоставя писмено становище за пазарните цени на недвижими имоти 

ОЦЕНКА НА ИМОТ - Агенцията съдейства за изготвяне на експертни оценки на имотите от водещи лицензирани оценители.
Контакти
Кантора 056 ООД
ЕИК: 204555503
Адрес: гр.Бургас, ул.”Марица” №81, ет.1, офис 3
Телефон: 0885056056
 056burgas.bg
 https://www.facebook.com/056burgas/
Искам да получавам известия за новите обяви от Кантора 056 ООД по имейл. Email:  
Всички обяви на Кантора 056 ООД
19.11.19 Бургас
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на Кантора 056 ООД в Jobs.bg. ©2019