XS Consult ltd
Независимо дали търсите временна работа или позиция с дългосрочен хоризонт, ние ще работим за Вас. Разбираме Вашите умения, професионални цели и нужди от растеж, и предлагаме само най-подходящите за Вас възможности! Градове: Пловдив, София; Година на основаване: 2012; Придобивки:  Подбор на персонал;    HR Management;    Обучения;    Психологически изследвания;    Профилиране;    Евро проекти;    ТРЗ и личен състав;  


XS Consult ltd

За компанията
Човешкият капитал: най-важният бизнес ресурс!

Ние от XS Consult искрено вярваме, че хората са най-съществения елемент във всяка организация, независимо дали става въпрос за корпоративна бизнес структура, организация с идеални цели, обществено обединение или държавна администрация. Всеки един човек в компанията има своето значение. Няма такова нещо, като незначителна позиция.

Основана през 2012 година, нашата компания се е отдала на мисията да помага на своите клиенти в откриването на най-подходящата за тях работа. Защото, когато човек се намира на точното място, всяка сутрин става с мисълта за предизвикателствата, които го очакват през новия работен ден.

Дълбоко вникване в бизнеса на нашите партньори!
Основавайки се на дългогодишния опит на нашите експерти в консултирането и управлението на човешки ресурси сме стигнали до един генерален извод. Познаването на бизнеса, пазарите, клиентите и културата на нашите партньори е единственият възможен начин за предоставянето на наистина качествена услуга. Вникването в специфичните проблеми на организацията е от решаващо значение за откриването на правилния кандидат за съответната позиция.

Слушаме внимателно, реагираме бързо и предлагаме последователни съвети. Това е ключът към нашия успех и ни придава статут на партньори в очите на нашите клиенти. Защото ние не сме просто доставчик на услуги.

Ние сме HUMAN RESOURCES BUSINESS PARTNER!
Контакти
XS Consult ltd
ЕИК: 202186089
Адрес: Пловдив 4000
Бул. "Княгиня Мария Луиза" 72
Бизнес център "Полиграфия"
Етаж 1 Офис 6
Телефон: +359 885 190 713
 http://www.xsconsult.eu/
 https://www.linkedin.com/company/18210537/
 https://www.facebook.com/xsconsult/
 https://twitter.com/xsconsult?lang=bg
Политика за защита на личните данни на XS Consult ltd

Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - XS Consult ltd
Искам да получавам известия за новите обяви от XS Consult ltd по имейл. Email:  
Всички обяви на XS Consult ltd
05.10.20 Пловдив; Заплата 2000 BGN (Нето)
05.10.20 София
05.10.20 Пловдив; Заплата от 900 до 1800 BGN (Нето)
05.10.20 Пловдив; Заплата 1000 BGN (Нето)
05.10.20 София
1 - 5 от 5
Корпортивен профил на XS Consult ltd в Jobs.bg. ©2020