СПАСОВ И КО ЕООД
Търговската марка Мания стартира през 1996 г. в гр. Варна. Днес Мания е една от водещите франчайз вериги с десетки модерни магазини за дрехи втора употреба в България и Гърция. Компанията развива три основни дейности – събиране, сортиране и търговия. Служители: 250; Градове: 19 града в България; Година на основаване: 1996; Придобивки:  Ваучери за храна;    Застраховки;    Безплатни обучения/курсове;    Партита и тиймбилдинг;  


СПАСОВ И КО ЕООД

За компанията
Търговската марка Мания стартира през 1996 г. в гр. Варна. Днес Мания е една от водещите франчайз вериги с десетки модерни магазини за дрехи втора употреба в България и Гърция. Компанията развива три основни дейности – събиране, сортиране и търговия. Разполага с голяма производствена база със собствена сортировъчна линия.

КАКВО НИ ПРАВИ РАЗЛИЧНИ
Отнасяме се към клиентите ни така, както и към всеки наш служител - честно, коректно и уважително. Стремим се да изградим искрено приятелство с нашите клиенти и да ги накараме да се чувстват като у дома си в магазини за дрехи втора ръка Мания. Това приятелство създава онази приятна атмосфера и уникален дух, който притежаваме само ние. Това е Духът на Мания.

НАШИЯТ ЕКИП
Гордеем се с нашия екип, защото той е изграден от професионалисти с опит в търговията с дрехи, профилирани компетенции и с отношение към модата. Онова, което ни обединява, е позитивното мислене и желание непрестанно да се учим и усъвършенстваме. Подхождаме с професионализъм към всяко начинание и ценим работата в екип. Именно нашите ценности са в основата на успеха на Мания.
Кариера в компанията
Компанията предлага работни позиции в магазини Мания - продавач-консултант, заместник управител, управител; както и позиции в администрацията на Франчайзодателя.
Контакти
СПАСОВ И КО ЕООД
ЕИК: 103663934
Адрес: жк Западна Промишлена Зона, Бивш Пивоварен Завод, Административна с ет.2 обл.ВАРНА, гр.ВАРНА 9023
Телефон: 0886100115
 maniastores.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от СПАСОВ И КО ЕООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на СПАСОВ И КО ЕООД в Jobs.bg. ©2020