АНДРЮС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ЕООД
Производство и търговия с мъжки облекла. Служители: 120; Градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново; Година на основаване: 1991; Придобивки:  Гъвкаво работно време, за магазинната мрежа;    Безплатни напитки в офиса и магазинната мрежа;    Специални ценови предложения, при пазаруване от магазинната мрежа на компанията;    Допълнителни бонуси, за постигнати резултати;  


АНДРЮС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ЕООД

За компанията
Компанията Andrews/ е основана през 1991 г. с идеята на българския пазар да се предложи авторски продукт, който да посреща очакванията на хората с високи изисквания за дизайн и качество на световно ниво. През 1996 г. тя стартира собствено производство, което надгражда традициите на шивашкото изкуство с високи технологии и модерен подход. Колекциите на бранда могат да бъдат намерени в над 17 магазина в София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна и Велико Търново.

Днес Andrews/ е ярък символ на българската мода. Признание за качеството на труда ни е доверието, което ни гласуват нашите клиенти.

За 27 години на пазара компанията ни е отличена с едни от най-високите награди, като:
  • Модна къща на годината за 2015 г. – Академия за мода
  • Топбранд за 2012 г.-2013 г. и 2015 г.-2016 г. в българската класация на глобалната програма Superbrands
  • Социално отговорно предприятие на 2014 г. – Балкански институт на труда и социалната политика
  • Награда „Златен лъв“, 1998 г. – Форум „Произведено в България“
Ние работим водени от световните стандарти за най-високо качество на обслужване и удовлетворяване на нашите клиенти. Акцент във всяка една наша колекция е концепцията TOTAL LOOK, която улеснява избора за постигането на безкомпромисно завършена визия.
Кариера в компанията
В Andrews/ разглеждаме развитието на кариерата като споделена отговорност между компанията и служителите. Насърчаваме и вдъхновяваме непрекъснатото желание за личностно и професионално развитие. Присъединявайки се към нас, Вие ще имате възможността да работите в динамична, забавна и креативна среда.

Ще се радваме заедно с Вас да изградим по-добро бъдеще!

 
Контакти
АНДРЮС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ЕООД
ЕИК: 202067891
Адрес: София, бул. Черни връх 183 А
Телефон: 029670670
 http://andrews.bg/
Искам да получавам известия за новите обяви от АНДРЮС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на АНДРЮС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ЕООД
19.09.20 София; Заплата 1400 BGN (Нето)
18.09.20 София; Заплата 1200 BGN (Нето)
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на АНДРЮС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ЕООД в Jobs.bg. ©2020