ФОНДАЦИЯ ПОМОЩ ЗА БЕЗДОМНИТЕ ЖИВОТНИ - ЩРОЙНЕРХИЛФЕ БУЛГАРИЕН
Помощ за бездомните животни - Streunerhilfe Bulgarien e. V. е фондация, създадена от доброволци, обединени от една обща кауза - да помагат активно на бездомните животни. Екипът ни има една обща цел - да намалим страданието на животните, Служители: 5; Градове: Пловдив; Година на основаване: 2017;

ФОНДАЦИЯ ПОМОЩ ЗА БЕЗДОМНИТЕ ЖИВОТНИ - ЩРОЙНЕРХИЛФЕ БУЛГАРИЕН

За компанията
Помощ за бездомните животни - Streunerhilfe Bulgarien e. V. е фондация, създадена от доброволци, обединени от една обща кауза - да помагат активно на бездомните животни.

Екипът ни има една обща цел - да намалим страданието на животните, да успеем да разясним на хората, че животните по улиците не живеят в природата, защото нищо от външния свят на едни град вече не е част от природата. Ние не можем да помогнем на всяко вече наранено животно, но ние можем да направим така, че тези случаи да намалеят. Дори да изчезнат. Само, заедно с Вас!

Ежедневната борба за оцеляване по улиците на хиляди бездомните животни трябва да приключи. И ние правим всичко възможно, за да намалим броя на прииждащите нови поколения чрез овладяване на популацията, голяма част от които завършват своя живот трагично още в първата си година.
Контакти
ФОНДАЦИЯ ПОМОЩ ЗА БЕЗДОМНИТЕ ЖИВОТНИ - ЩРОЙНЕРХИЛФЕ БУЛГАРИЕН
ЕИК: 177148094
Адрес: Кастрационен Център Пловдив, Гр. Пловдив, ул Хъшовска 23
Телефон: 032 207 379
 https://www.castration-center.com/
Искам да получавам известия за новите обяви от ФОНДАЦИЯ ПОМОЩ ЗА БЕЗДОМНИТЕ ЖИВОТНИ - ЩРОЙНЕРХИЛФЕ БУЛГАРИЕН по имейл. Email:  
Всички обяви на ФОНДАЦИЯ ПОМОЩ ЗА БЕЗДОМНИТЕ ЖИВОТНИ - ЩРОЙНЕРХИЛФЕ БУЛГАРИЕН
01.10.20 Пловдив
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на ФОНДАЦИЯ ПОМОЩ ЗА БЕЗДОМНИТЕ ЖИВОТНИ - ЩРОЙНЕРХИЛФЕ БУЛГАРИЕН в Jobs.bg. ©2020