РАПИД КБ ООД
Внос, търговия и сервизно обслужване на земеделска техника на от водещи световни производители като CLAAS, AMAZONE, FARWICK, STRAUTMANN, WALTERSCHEID и др. Служители: 85; Градове: София, Русе, Добрич, Стара Загора, Монтана; Година на основаване: 1990; Придобивки:  Безплатни обучения;    Годишни бонуси;    Други бонуси;  


РАПИД КБ ООД

За компанията
Фирма РАПИД КБ ООД е основана през 1990 г. в гр. София. 

От своето създаване до днес фирмата е всепризнатият вносител номер едно на земеделска техника на българския пазар от водещи световни производители като CLAAS, AMAZONE, FARWICK, STRAUTMANN, WALTERSCHEIDи др. Този успех фирмата дължи както на силния си и сплотен колектив, добре развитата си дистрибуторска мрежа в страната, отличното качество на внасяните машини, постоянната богата наличност от резервни части, така и на бързото и качествено гаранционно и извънгаранционно обслужване, в това число и над 3000 машини CLAAS.

Централата на РАПИД КБ е в гр. София. Фирмата има собствени филиали в градовете Русе, Добрич, Стара Загора и Монтана, както и дистрибутори и посредници на територията на цялата страна.

Фирма РАПИД КБ  и нейните дистрибутори също така предлагат широк диапазон от следпродажбени услуги за клиентите, включващ официален квалифициран сервиз на предлаганите машини, доставка на оригинални резервни части. Сервизните техници на фирмата редовно преминават на обучения във фирмите-доставчици за нуждите на поддръжката на внасяните машини и съоръжения.

Екипът на фирмата е съставен от над 60 висококвалифицирани и изключително мотивирани служители.  

Постоянно разширяващата се търговско-сервизна мрежа на РАПИД КБ обхваща територията на цялата страна и представлява солидна база за настоящите и бъдещите успехи на фирмата на българския пазар.
Контакти
РАПИД КБ ООД
ЕИК: 010149117
Адрес: гр. София, ул. Околовръстен път №143
Телефон: 02 / 400 80 10
 https://www.claas.bg/
Политика за защита на личните данни на РАПИД КБ ООД

Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - РАПИД КБ ООД
Искам да получавам известия за новите обяви от РАПИД КБ ООД по имейл. Email:  
Всички обяви на РАПИД КБ ООД
02.12.20 София
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на РАПИД КБ ООД в Jobs.bg. ©2020