АЛДЕС ИМОТИ ЕООД
Фирмата се занимава приоритетно с покупко–продажба на недвижими имоти и посредничество в тази област, консултантски и други услуги, обхващащи търсенето, предлагането и наемането. Служители: 19; Градове: София; Година на основаване: 2004; Придобивки:  Безплатни напитки в офиса;    Месечен/годишен бонус;    Безплатни обучения/курсове;  


АЛДЕС ИМОТИ ЕООД

За компанията
"АЛДЕС ИМОТИ" от 2004г. ...

Консултантско дружество "АЛДЕС – твоите имоти" присъства на пазара за недвижими имоти от края на 2004 г. През тези години на усилен труд успява да наложи високи стандарти в обслужването на своите клиенти. Фирмата се занимава приоритетно с покупко–продажба на недвижими имоти и посредничество в тази област, консултантски и други услуги, обхващащи търсенето, предлагането и наемането.

От началото на 2005г. „АЛДЕС – твоите имоти” е член на Кооперация „ОБЕДИНЕНИ АГЕНЦИИ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ И ТУРИЗЪМ” и на Сдружение „БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМА СОБСТВЕНОСТ” с Лиценз №133. През 2005 г. печели ДИПЛОМА за „Най-професионално поддържане на оферти в интернет” на годишните награди на сп. „Българските имоти”, през 2006 г. е номинирана за почетния приз в същата категория. От май 2010 г. фирмата е преобразувана и вписана в търговския регистър като „АЛДЕС ИМОТИ” ЕООД, ЕИК 201147293. През същата година дружеството е вписано в „Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри” с идентификационен № 277907.

През 2015г. "АЛДЕС ИМОТИ" ЕООД получи сертификат "КОРЕКТНА ФИРМА" 2015, издаден от Изследователски център на клиентските мнения - единствената фирма в страната, която сертифицира организации по отношение на качествено изпълнявани услуги.

През същата година "АЛДЕС ИМОТИ" ЕООД официално стана член на Национално Сдружение „Недвижими имоти“ (НСНИ).

През 2018г. фирмата спечели трето място на Годишните награди на imoti.net в категорията "Агенция на годината - малък бизнес" за 2017г.

Нашият екип от квалифицирани консултанти е сплотен, амбициозен и отзивчив. Той е внимателно подбран и обучен с цел да покрие напълно представите за професионално, компетентно и любезно отношение към клиента. Фирменият сайт /www.aldes.bg/ разполага с богата база данни от имоти, обявени за продажба или отдавани под наем, като всеки обект е огледан от брокер - титуляр, сниман и подробно и точно описан.


„АЛДЕС ИМОТИ” ЕООД има подписани договори за търговско сътрудничество с редица банки и други финансови институции, с които работи интензивно. Служителите на фирмата консултират и подпомагат избора на кредитираща банка както физически, така и юридически лица. Когато пристъпват към теглене на кредит ние осигуряваме на нашите клиенти добър имот, договаряме изгодна цена и им помагаме внимателно да изчислят и определят възможностите на домакинството да обслужва кредита.


Поздрави: Десислава Здравкова - Управител
Кариера в компанията
Дружеството разполага с два фирмени офиса, ситуирани в центъра на столицата, лесно достъпни за своите служители и клиенти.
Новопостъпилите колеги при нас започват като "СТАЖАНТ БРОКЕРИ".
След успешно преминат изпитателен срок се назначават на длъжността "БРОКЕР, недвижими имоти".
Утвърдените и доказани служители имат възможността да се кандидатират за позициите: "ОФИС ОРГАНИЗАТОР" и "МЕНИДЖЪР"
Контакти
АЛДЕС ИМОТИ ЕООД
ЕИК: 201147293
Адрес: София, ул. "Иван Вазов"29, партер
Телефон: 02/9898143
 www.aldes.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от АЛДЕС ИМОТИ ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на АЛДЕС ИМОТИ ЕООД
25.03.20 София; Заплата 960 BGN (Бруто)
09.03.20 София
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на АЛДЕС ИМОТИ ЕООД в Jobs.bg. ©2020