ИНВЕСТ СТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Архитектура и строителство, Производство, Услуги


ИНВЕСТ СТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД

За компанията

     “ ИНВЕСТ СТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ “ EООД 

е строителна фирма с богата история и прогресиращи възможности. Дружеството приватизира на 100 % Общинската фирма ЕАД “ТИРЛИН” и ЕТ „ДЕНС – Деян Канев” Традициите в строителството са резултат от дългогодишната история. Правоприемник е на “Промишлен район” на ДСО гр. Стара Загора, основано още през 1967 год. след това се преименува на “ Р М С К “ - специализиран район за промишлено строителство. Влиза в състава на СМК – ПЛОВДИВ след обединение със “Заводски строежи” през 1976 год. През 1979 год. се отделя като  “Първо строително управление” на СМК. През 1989 год. с образуването на фирмите се преименува  в “ТИРЛИН” и е общинска фирма.

            92-ма души правят дружеството, което изкупува Общинската фирма и от 1997 год. с Решение № 2276/8.4.1997 г. на Окръжен съд гр.Пловдив е регистрирано Акционерно дружество “ТИРЛИН”. В момента фирма „ИНВЕСТ СТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ” ЕООД има свои 43 работници и служители. Работниците са висококвалифицирани, а техническите ръководители и служителите са добри професионалисти с богат опит и умения. Всички служители работят в България. Специализацията на строително предприятие изпълняващо предимно промишлено строителство се е запазило от създаването до момента. От 1994 год. насам изпълнява почти всички обекти проектирани по сглобяемите конструктивни системи. След 1996 г. излиза от тясната специализация и освен сглобяемото строителство и ППП изпълнява и довършителните работи на  промишлените обекти, културно-битовите обекти, а и на жилищните обекти. С оптималните бригади и звена днес фирмата успешно изпълнява всякакъв вид строителство.

            Фирмата разполага със солидна база. В района на АПК терен 25 и 27 освен административните сгради върху повече от 10 дка са разположени още складове, работилници, паркинг.

            След приватизацията по чл.35 през 1996 г. фирмата се  доразви като:

-         запази числеността на персонала и дори я увеличи ;

-         закупи инструменти и машини за облекчаване на труда на работниците;

-         закупи нови кофражи и скелета;

-         закупи транспортни средства и вече не наема такива от други фирми;

-         закупи съседния терен на бул.”Марица” № 25 с площ – 4280 м2 ведно със сградите с обща застроена площ 1071 м2  през 1999 г.

-         модернизира и възстанови  ресторант “ТИРЛИН” на този терен.

            Обекти в строеж през 2002 г са “Фабрика за парфюмерия и козметика “Рефан”, “Шивашки цех” в ЖК “Тракия”, “Търговски и киноцентър в ЖК “Тракия”, “Винпром” – гр.Съединение, Училище в гр.Съединение. Фирмата извърши строителството и на уникалния хотел „МЕРИАН ПАЛАЗ” намиращ се в регион Стара Загора

От 1991 г. фирмата работи, отначало като подизпълнител на “Главболгарстрой” София, след това в сдружение с фирма “Язов”, а от две години вече самостоятелно. През това време се изпълниха редица многоетажни жилищни сгради.

            За високото качество при изпълнение на строително-монтажните работи фирмата стана носител на Международен приз за качество “Интернешънъл Голд Стар”. Носител на наградата на Регионалния клон на Строителната камара за най-добра фирма “Златният отвес”, а също така е носител на "Златната мистрия" за цялостно строителство.

            Фирмата е редовен член на Строителната камара, Търговско-Промишлената камара, Стопанската камара, РНТС, Съюз на реставраторите и консерваторите и др.

            Фирмата е търсен партньор от редица фирми и предприятия за съвместна работа.

          От създаването си фирма „ИНВЕСТ СТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ” ЕООД се занимава и с довършителни строително – ремонтни работи.

Дейността на фирмата е специализирана в:

1.     Проектиране и монтаж на ВИК, ЕЛ и отоплителни инсталации.

2.     Проектиране и монтаж на хидрофорни системи и пречиствателни станции.

3.     Производство на метални изделия и ковано желязо – врати, дворни врати, гаражни врати, входни врати, парапети, стълби, оградни пана, навеси, аксесоари за мебели, метални конструкции, нестандартни изделия, каси, производство и монтаж на халета, конструкции с поликарбонат, конструкции със сандвич панели.

4.     Облицовки от фаянс, теракот, камъни, хънтър, PVC облицовки.

5.     Извършване на мазилки, шпакловки, боядисване.

6.     Цялостно оборудване на санитарни помещения.

7.     Изработка и монтаж на алуминиева и PVC дограма.

8.     Монтаж на окачени тавани и гипсокартон.

9.     Монтаж на ламиниран паркет.

10. Къртене и извозване на строителни отпадъци.

 

За реализацията на проектите си използваме съвременни технологии и работим  изцяло с висококачествени материали осигурени и гарантирани от нашите дългогодишни партньори.

 

Динамично развиващите се технологии налагат ежедневно нови спектри в сферата на услугите и в следствие на това основната ни цел е да направим най-доброто в областта на професионалното обслужване на нашите клиенти – а то е гарантирано от професионализма, опита на екипа и качеството на вложените материали.

 

Фирмата работи с необходимия млад, амбициозен и високо квалифициран персонал за консултации, проектиране, монтаж, транспортни и гаранционни услуги и др.

 

Служителите на фирмата са амбициозни по отношение обслужването на клиентите.

 

Стремежът им е да превърнат всички битови неприятности в незначителен епизод от семейството, защото познават в детайли спецификацията на работата.

 

От наша страна може да разчитате на коректност, точност и висок професионализъм.

 

„ИНВЕСТ СТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ” ЕООД изпълнява всички видове строително монтажни работи в договорените срокове и с високо качество.

 

Фирмата е извършила ремонт и реконструкция на редица хотели, кооперации, магазини, офиси, апартаменти, кантори и обществени сгради, както и множество услуги в различни направления от дейността си.

 

По интересното разчупено виждане и новаторски идеи на нашите архитекти ни правят достойни конкуренти на утвърдили се имена в бизнеса.

За всеки наш клиент ние ще се постараем да намерим индивидуално решение за реализация на неговия проект и съобразено с неговите изисквания.

 

При желание от страна на клиента извършваме професионални консултации при избора на марка и клас материали и продукти.

 

Предлагаме стоки за вашия ремонт на конкурентни цени, които доставяме до обекта ви

.

Материалната ни база включва технически средства за реализиране на основните ремонтни дейности, които извършваме, собствени транспортни средства, уреди, машини и съоръжения.

 

Фирмата предлага абонаментно поддържане на електро и Вик инсталации, домофонни уредби, вътрешни ремонти на фирми, бизнес центрове, здравни учреждения, училища, детски градини, търговски обекти и други.

Винаги ще получите отговор на Вашите запитвания за различни видове строително-ремонтни дейности, които искате да извършите на e-mail.
Контакти
ИНВЕСТ СТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
ЕИК: 202862788
Адрес: гр. Стара Загора, ул. "Свети Княз Борис" № 93, ет. 11, офис 2 и 5
Телефон: 0898533185
Искам да получавам известия за новите обяви от ИНВЕСТ СТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ИНВЕСТ СТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
05.05.20 Стара Загора; Заплата от 900 до 1400 BGN (Бруто)
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на ИНВЕСТ СТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД в Jobs.bg. ©2020