PAGE RULES LTD.
Интернет/Електронна търговия, Информационни технологии, Маркетинг/Реклама/ПР

PAGE RULES LTD.

За компанията
Page Rules Ltd е бързоразвиваща се фирма, в сферата на дигиталния маркетинг и ИТ услугите с офис в гр. Пловдив.
С над 8 годишна практика зад гърба си, предлагаме на своите клиенти висококачествени решения за популяризирането на техния бизнес.

С опит в изграждането на user-friendly сайтове, оптимизирани за мобилни устройства,  стратегии за увеличаване на продажбите чрез Google Adwords, Facebook Ads, Email Marketing‎, Content Marketing‎, SEO Оптимизация и много други маркетингови страгегии. Можем да се похвалим и с отлични резултати в изграждането на професионални сайтове и положителна онлайн репутация. Разполагаме с богато портфолио и множество успешно завършени проекти. Екипът ни от млади и мотивирани специалисти ще Ви предложи професионална консултация и индивидуален подход, съобразен с нуждите на Вашия бизнеса.
Кариера в компанията
Нашата динамична и бързоразрастваща се фирма предлага възможности за работа като PHP програмисти, Уеб front-end разработчици, PPC специалисти,Еmail marketing специалисти, Kопирайтъри и SEO специалисти. Предлагаме професионална работна среда и отлични възможности за развитие в сферата на ИТ услугите и дигиталния маркетинг.
Търсим да назначим мотивирани и позитивни хора, които обичат работата в екип. Ние ще ви осигурим отлични условия и възнаграждение!
Контакти
PAGE RULES LTD.
ЕИК: 204067144
Адрес: ул. „Стоян Михайловски“ 14 Пловдив, 4000
Телефон: +35989 369 41 41
 www.pagerules.com
 https://www.linkedin.com/company/pagerules.com/
 https://www.facebook.com/pagerulescom/
Искам да получавам известия за новите обяви от PAGE RULES LTD. по имейл. Email:  
Всички обяви на PAGE RULES LTD.
23.07.20 Пловдив; Заплата от 800 до 1500 BGN (Бруто)
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на PAGE RULES LTD. в Jobs.bg. ©2020