Promedica24 Care BG EOOD
Вече 13 години ние от Promedica24 с гордост определяме стандартите в бранша, предоставящ услуги за домашни грижи за възрастни хора в чужбина. Отличаваме се с опит, гъвкавост, професионализъм и огромна отзивчивост към нуждите на нашите клиенти. Служители в България: 10-25; Градове в България: София, Варна и Бургас; В България от: 2014; Служители глобално: 5000-10000; Държави/градове извън България: Полша, Германия и Румъния; Година на основаване: 2004; Придобивки:  Атрактивни бонусни системи;    Нови офиси на централни локации;    Обучения в Полша и България;    Възможност за пътувания;  


Promedica24 Care BG EOOD

За компанията
Вече 13 години ние от Promedica24 с гордост определяме стандартите в бранша, предоставящ услуги за домашни грижи за възрастни хора в чужбина. Отличаваме се с опит, гъвкавост, професионализъм и огромна отзивчивост към нуждите на нашите клиенти. За нас всеки човек е изключителен, затова към всекиго подхождаме индивидуално, но с еднаква грижа.

Като лидер на пазара на услуги за домашни грижи в Европа ние предлагаме професионална и достъпна алтернатива на старческите домове.
Предоставяме грижи на най-високо ниво, затова полагаме усилия да набираме подходящ персонал и да усъвършенстваме квалификациите му.
Кариера в компанията
Ние от Promedica 24 предоставяме услуги за грижа за клиенти на територията на Германия, Великобритания и Полша. От тяхно име търсим и подготвяме за работа кандидати от Полша, Румъния и България, като им осигуряваме легална форма на сътрудничество и организираме пребиваването им в чужбина. Вече над 28 500 болногледачки и болногледачи ни гласуваха доверие и решиха да започнат сътрудничество с нас в чужбина.

Гарантираме на нашите болногледачи:

-Високи доходи, специални бонуси;
-Сигурна и легална работа;
-Курсове за грижи за усъвършенстване на квалификациите;
-Езикови обучения (дори за начинаещи).

Осигуряваме на нашите пациенти:

-Безопасност и комфорт на живот в собствения им дом;
-Грижа на квалифициран болногледач;
-Минимум формалности и бързо организиране на грижите;
-Гарантираме удовлетвореност от сътрудничеството с нас – 94% удовлетворени клиенти!

Довериха ни се вече 22 000 клиенти.
Контакти
Promedica24 Care BG EOOD
ЕИК: 203364566
Адрес: ул. Позитано №7 ет.2 обл.СОФИЯ, гр.СОФИЯ 1000
Телефон: 00 359 (0)2 491 62 15
 www.promedica24.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от Promedica24 Care BG EOOD по имейл. Email:  
Корпортивен профил на Promedica24 Care BG EOOD в Jobs.bg. ©2020