EURODRIVE OOD
Посредничество за наемане на работа; Обучения за водачи на МПС за придобиване на Свидетелство АДР и Професионална компетентност; Обучение за международен шофьор. Център за професионално обучение лицензиран от НАПОО. Служители: 10; Градове: София и с. Петърч; Година на основаване: 2016; Придобивки:  Безплатно обучение;    Фирмено безплатно хранене;    Бонуси;    Фирмен транспорт;   Технологии: Обучава за международен шофьор;


EURODRIVE OOD

За компанията
Юродрайв ООД е регистрирана като юридическо лице в края на 2016 г. Лицензира се като център от ИА "АА" за обучение на водачи превозващи опасни товари, както и за обучение на водачи  по професионална компетентност за превоз на товари и ръководители транспортна дейност. В началото на 2018 г. получи и Лицензия като Център за професионално обучение към НАПОО, като извършва обучения за придобиване на 10 професии. Разполага с широк кръг обучаващи професионалисти, водещи са професиите в областта на Международния транспорт. Към момента работи с редица големи превозвачи, като осигурява обучени специалисти за изпълнение на длъжности като: Шофьор тежкотоварен автомобил 12 и повече тона, Диспечер, Спедитор, правоспособни мотокаристи и др. Юродрайв разполага с професионално организиран Учебен център, снабден с всички учебни помагала и условия за обучения за изграждане в отлични условия на бъдещи професионални кадри в редица области.
Кариера в компанията
Компанията е ориентирана към всички хора с потенциал и енергия, желаещи да отворят пътя си към знанията и уменията, с цел да израстнат в бъдещите си професионални поприща. Непрекъснато се изграждат добре обучени, знаещи и можещи кадри, които получават с развитието си, постоянно както нови възможности за израстване, така и достойно заплащане на пазара на труда. Това, нашият служител да се чувства добре на работното си място  и да надгражда себе си и да покорява нови върхове е основната ни цел, което пък от своя страна осигурява и просперитета на компанията. Всеки желаещ добро бъдеще, което да е в нашата сфера на бизнес е добре дошъл при нас.
Контакти
EURODRIVE OOD
ЕИК: 204318358
Адрес: с. Петърч - 2234, Индустриална зона, Логистичен център срещу жп.гара Петърч, община Костинброд, област Софийска
Телефон: 0892266066 и 0887361300
 Edrive.bg
 www.facebook.com/edrive.bg/
Политика за защита на личните данни на EURODRIVE OOD

Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - EURODRIVE OOD
Искам да получавам известия за новите обяви от EURODRIVE OOD по имейл. Email:  
Всички обяви на EURODRIVE OOD
30.11.20 София; Заплата от 2100 до 2500 EUR (Нето)
06.11.20 София; Заплата от 800 до 1500 BGN (Нето)
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на EURODRIVE OOD в Jobs.bg. ©2020