WEBSA Ltd.
Уеб разработки, СЕО оптимизация и афилиейт маркетинг Служители: 6; Брой ИТ специалисти: 6; Градове: Пловдив; Година на основаване: 2016;

WEBSA Ltd.

За компанията

Ние сме WEBSA Ltd. - компания, която стартира през 2015г. Нашате дейност е свързана с развитие и поддръжка на сайтове, които са изцяло насочени в хазартния сектор и в частност с афилиейт бизнеса!

Компанията ни се развива с бързи темпове и си търсим нови колеги, които разбират от уеб-разработване, готин дизайн, контент маркетинг и менажиране на проекти! Желаем да срещнем личност, която да притежава постоянство, отдаденост, амбицията за развитие и постигане на високи резултати. Ако намирате себе си за такава личност, то не се колебайте да ни изпратите своето CV! :)

Кариера в компанията

Предлагаме много добри условия на труд, съобразени изцяло с кодекса на труда + превъзходно заплащане и бонуси за постигнатите цели! Всички наши служители могат да минат безплатно: допълнителни курсове по уеб дизайн, програмиране, маркетинг и SEO оптимизация.

Ние сме сигурни, че ще намерим талантливи, мотивирани, енергични хора, които могат да преследват целите си на всяка цена и ежедневно да израстват професионално!

Ще се радвамe да се присъедините към нас, ако сте жаден за постижения и нови знания!

Контакти
WEBSA Ltd.
ЕИК: 203889724
Искам да получавам известия за новите обяви от WEBSA Ltd. по имейл. Email:  
Всички обяви на WEBSA Ltd.
20.03.20 Пловдив; Заплата от 1700 до 2000 BGN (Нето)
20.03.20 Пловдив; Заплата 1700 BGN (Нето)
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на WEBSA Ltd. в Jobs.bg. ©2020