ОЛИМПИЯ-2016 ООД
Образование, научна дейност, Друго Служители: 10; Градове: София; Придобивки:  безплатни обучения и курсове;    гъвкаво работно време;    безплатни напитки в офиса;  

ОЛИМПИЯ-2016 ООД

За компанията
Езикова академия „Олимпия“ предлага на своите клиенти висококачествно обучение по чужди езици. Нашата мисия е да достигаме до вас с голямото разнообразие от учебни системи, винаги актуални идеи и млад и ентусиазиран екип. При нас може да намерите подкрепа в изучаването дори на най-екзотичните езици. В уютната обстановка на нашата академия, ще ви накараме да пътешествате из най-затънтените кътчета на езика, който сте си избрали. И за да бъдем верни на името ни, ще ви помогнем да бъдете златни медалисти на езиковия хоризонт също като победители в Олимпийските игри.
Кариера в компанията
При нас преподават млади и амбициозни преподаватели с хъс и ентусиазъм. Разполагаме с най-новите и интерактивни учебни системи на пазара. Предлагаме приятна и спокойна атмосфера за работа, както възможност сами нашите учители да определят графика и интензивността на часовете си.
Контакти
ОЛИМПИЯ-2016 ООД
ЕИК: 204277107
Адрес: гр. София, ул. Стефан Караджа 12 Г, ет. 1
Телефон: 359878115501
 www.olympia-academy.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от ОЛИМПИЯ-2016 ООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на ОЛИМПИЯ-2016 ООД в Jobs.bg. ©2020