Скания България ЕООД
Автомобили, автосервизи, бензиностанции


Скания България ЕООД

За компанията
"Скания България" ЕООД е официалното представителство на шведския производител на тежкотоварни автомобили, автобуси, индустриални и морски двигатели с марка SCANIA за България.

Фирмата оперира на българския пазар вече 16 години, като разполага със собствени дилъри в София, Бургас, Велико Търново, Варна и един оторизиран частен дилър в Пловдив.
Кариера в компанията

"Скания България" получи награда за "Най-добър работодател" на 10-тата юбилейна церемония, на която АОН обяви своите победители в класацията "Най-добри работодатели" в България за 2016 г.

Възможностите, които предоставяме на своите настоящи и бъдещи служители, са в областите на продажбите и следпродажбеното обслужване на нови и употребявани автомобили, автобуси, индустриални и морски двигатели; продажбата на резервни части и сервизни договори за ремонт и обслужване; обучение на шофьорите на нашите клиенти по безопасно и икономично шофиране; оптимизиране разходите на автопарковете и превенция на автомобилите на клиентите ни; административен и счетоводен съпорт; управление на човешките ресурси; маркетинг; ИТ и други.

Контакти
Скания България ЕООД
ЕИК: 121796861
Адрес: 1186 София
Околовръстен път, с.Герман
ул. Манастирска воденица №5
Телефон: 02/9705428
Fax: 02/9705481
 www.scania.bg
Политика за защита на личните данни на Скания България ЕООД

Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - Скания България ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от Скания България ЕООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на Скания България ЕООД в Jobs.bg. ©2020