СИСКОМ ИНЖЕНЕРИНГ АД
"Сиском Инженеринг" АД е българска компания, която предлага и внедрява широка гама високотехнологични телекомуникационни и инфраструктурни решения за развитието на бизнеса на своите партньори. Градове: София;


СИСКОМ ИНЖЕНЕРИНГ АД

За компанията
"Сиском Инженеринг" АД е българска компания, която предлага и внедрява широка гама високотехнологични телекомуникационни и инфраструктурни решения за развитието на бизнеса на своите партньори. 

Ние сме доказали своя професионализъм в системната интеграция  – от разработка на решения,  изграждане  и въвеждане  в експлоатация,  до управление  и поддръжка  на интелигентни инфраструктурни системи.

Пълна концепция
Затворен процес, включващ всичко необходимо за цялостното завършване на проекти с различна сложност и функция. Компанията разполага с екип, материална база и ноу-хау за осъществяването на различни поръчки в областта на телекомуникациите, градския транспорт, обезпечаване на достъпа и сигурността в корпоративни и частни обекти, транспортна инфраструктура, разработване на IT решения, трафик анализ, GPS системи, интелигентно SMS паркиране, изграждане и оптимизиране на светофарни системи и редица други дейности.

 
Гъвкавост и опит
„Сиском Инженеринг“ АД е предпочитан партньор в България и ЕС. Техническите ни решения позволяват на нашите партньори да предлагат пълен набор от услуги на своите клиенти и да разрешават специфичните им и комплексни изисквания.
Кариера в компанията
Успехът на "Сиском Инженеринг" АД е резултат от постиженията на нашия екип, който се състои от висококвалифициран ръководен персонал, инженери, проектанти и техници, обучени да бъдат ефективни и отговорни.
Подходящата професионална квалификация, съответстваща на длъжността на всеки един от нашите служители и богатия практически опит са гаранция за високия професионализъм на компанията.
Контакти
СИСКОМ ИНЖЕНЕРИНГ АД
ЕИК: 204352894
Адрес: гр. София,
бул. "Цветан Лазаров" N105А
Искам да получавам известия за новите обяви от СИСКОМ ИНЖЕНЕРИНГ АД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на СИСКОМ ИНЖЕНЕРИНГ АД в Jobs.bg. ©2020