СДРУЖЕНИЕ НАЦИОНАЛНА АСОЦИАЦИЯ ЗА РАЗВЪЖДАНЕ НА ГОВЕДА ОТ ПОРОДИТЕ МОНБЕЛИАРД И СИМЕНТАЛ
Организации с нестопанска цел, Селско стопанство, Друго


СДРУЖЕНИЕ НАЦИОНАЛНА АСОЦИАЦИЯ ЗА РАЗВЪЖДАНЕ НА ГОВЕДА ОТ ПОРОДИТЕ МОНБЕЛИАРД И СИМЕНТАЛ

За компанията
Организация с нестопанска цел, извършваща дейности, свързани със селекция, репродукция и контрол на развъдната дейност в животновъдни обекти /кравеферми/, които отглеждат породите  Монбелиард и Симентал.
Кариера в компанията
   НАРМС /Национална асоциация за развъждане на породите Монбелиард и Симентал/ извършва дейност в цялата страна във ферми, собственост на членове на НАРМС, в които има и се развъждат двете породи ЕРД.
   НАРМС поддържа Родословната книга на породите Монбелиард и Симентал в България.
   Дейността е свързана с ежемесечни посещения във фермите, вземане на информация за контролираните животни, нейната обработка и съхранение в база данни; отбор и подбор на разплодните животни; оценка на развъдната им стойност и издаване на зоотехнически сертификати.
   НАРМС оказва съдействие на земеделските производители в осъществяване на дейността им, включително при внос на чистопородни животни и генетичен материал.
   НАРМС дава възможност за допълнително обучение с цел повишаване на квалификацията и придобиване на по-висока образователна степен както на служителите си, така и на своите членове.
Контакти
СДРУЖЕНИЕ НАЦИОНАЛНА АСОЦИАЦИЯ ЗА РАЗВЪЖДАНЕ НА ГОВЕДА ОТ ПОРОДИТЕ МОНБЕЛИАРД И СИМЕНТАЛ
ЕИК: 114677273
Адрес: ул.ВАСИЛ ЛЕВСКИ № 1 ГР.ПЛЕВЕН 5800
Телефон: 0877388099
 narms.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от СДРУЖЕНИЕ НАЦИОНАЛНА АСОЦИАЦИЯ ЗА РАЗВЪЖДАНЕ НА ГОВЕДА ОТ ПОРОДИТЕ МОНБЕЛИАРД И СИМЕНТАЛ по имейл. Email:  
Всички обяви на СДРУЖЕНИЕ НАЦИОНАЛНА АСОЦИАЦИЯ ЗА РАЗВЪЖДАНЕ НА ГОВЕДА ОТ ПОРОДИТЕ МОНБЕЛИАРД И СИМЕНТАЛ
05.08.19 Враца; Заплата от 1300 до 1500 BGN (Бруто)
05.08.19 Монтана; Заплата от 1200 до 1500 BGN (Бруто)
05.08.19 Велико Търново; Заплата от 1300 до 1500 BGN (Бруто)
1 - 3 от 3
Корпортивен профил на СДРУЖЕНИЕ НАЦИОНАЛНА АСОЦИАЦИЯ ЗА РАЗВЪЖДАНЕ НА ГОВЕДА ОТ ПОРОДИТЕ МОНБЕЛИАРД И СИМЕНТАЛ в Jobs.bg. ©2019