Тайтън Машинъри България ЕАД
Основната дейност на компанията е продажба на вискотехнологични машини за земеделие и строителство, сервизно обслужване и внос на резервни части. Служители в България: 100-250; Градове в България: София, Монтана, Плевен, Русе, Добрич, Бургас, Стара Загора; В България от: 2012; Служители глобално: 2500-5000; Държави/градове извън България: САЩ, Украйна, Румъния, Сърбия, Австрия; Година на основаване: 1980; Придобивки:  Здравна застраховка;  


Тайтън Машинъри България ЕАД

За компанията

"Тайтън Машинъри България" ЕАД е лидер на българския пазар в продажбата на вискотехнологични машини за земеделие и строителство, собственост на Titan Machinery Inc. -  най - големият дилър на CNH в световен мащаб.

Тайтън Машинъри България ЕАД е официален вносител на трактори и зърнокомбайни Case IH, прикачен инвентар на водещaта марка Vaderstad, ремаркета Annaburger, самоходни косачки и решения за прибиране на реколтата, на канадската компания MacDon. Паралелно предлага на пазара и пътностроителна техника Case Construction.

Фирмата  разполага с изградена  мрежа от търговско-сервизни центрове  в градовете: София, Стара Загора,  Монтана,  Плевен, Добрич, Русе и Бургас.
Централният офис на Тайтън Машинъри България EАД е позициониран в София. Компанията се гордее с екипа си от над 115 профилирани специалисти в сферата на администрацията, продажбите и следпродажбеното обслужване, доставка на резервани части и консумативи.

 

Контакти
Тайтън Машинъри България ЕАД
ЕИК: 201915639
Адрес: Централен офис
гр. София 1839,
бул. ,,Ботевградско шосе“ 455
 www.titanmachinery.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от Тайтън Машинъри България ЕАД по имейл. Email:  
Всички обяви на Тайтън Машинъри България ЕАД
10.08.20 София
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на Тайтън Машинъри България ЕАД в Jobs.bg. ©2020