EXCEL PROPERTY BULGARIA OOD
Недвижими имоти

EXCEL PROPERTY BULGARIA OOD

За компанията

Ексел Пропърти България е фирма, оперираща в сферата на недвижимите имоти, която предлага богат избор от имоти за продажба и отдаване под наем - селски къщи, ваканционни имоти нa българското черноморие, ски или спа курорти, голф вили, градски апартаменти, парцели в регулация, търговски имоти или ново строителство.

Ексел Пропърти България предоставя пълно обслужване в процеса на покупко-продажба на недвижима собственост - посредничество, оценка на имот, правни консултации, застраховки, обзавеждане, ипотеки и възможности за инвестиции в сектора на недвижимите имоти. Ние сме млади висококвалифицирани специалисти по недвижими имоти и гарантираме на клиентите качествено и професионално обслужване.

Ексел Пропърти България ООД е регистрирано в Търговския регистър на Министерството на правосъдието на Република България, с ЕИК: 175365900.

Кариера в компанията
Бизнесът с недвижими имоти е една глобална индустрия, която продължава да се развива, бизнес сектор в който отдавна границите не съществуват. Възможностите за развитие са много, съществува широк спектър от услуги, в които Вие може да се специализирате: продажби, наеми, строителство и архитектура, управление на имоти и др. Ние от Ексел Пропърти България трябва да признаем, че работното време много често не е регламентирано, но ако не Ви харесва просто да стоите в офиса приковани към бюрото, това е кариерата от която имате нужда. Бизнесът с недвижими имоти не е просто работа, това е една силно социална среда, която ще Ви даде възможност да се наслаждавате на многобройни срещи и общуването с различни хора в реалността и Интернет пространството.
Контакти
EXCEL PROPERTY BULGARIA OOD
ЕИК: 175365900
Адрес: София 1505, улица "Попова Шапка" № 74, ет. 3, ап. 9
Телефон: +359 878 91 9292
Fax: +359 2 97 33 111
 www.ExcelPropertyBulgaria.com
Искам да получавам известия за новите обяви от EXCEL PROPERTY BULGARIA OOD по имейл. Email:  
Всички обяви на EXCEL PROPERTY BULGARIA OOD
26.03.20 Слънчев бряг; Заплата 1000 BGN (Бруто)
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на EXCEL PROPERTY BULGARIA OOD в Jobs.bg. ©2020