СТИК-КРЕДИТ АД
Stikcredit е една от най-бързо развиващите се финансово-технологични компании в небанковия сектор в България, бележеща годишен ръст на приходите от 130% за 2019г. Притежаваме 7 годишна история и десетки хиляди доволни клиенти. Служители: 140; Градове: София, Варна, Шумен и 28 други населени места.; Година на основаване: 2013; Придобивки:  Кафе и безалкохолни напитки;    Вкусни сладки и плодове;    Карта за спорт;    Месечен и/или годишен бонус;    Професионално обучение;    Гъвкаво работно време;    Удобна зона за релакс;    Модерен офис с удобна локация;  

СТИК-КРЕДИТ АД

За компанията
Stikcredit е водеща небанкова финансова институция с над 7 годишна история в предоставянето на финансови услуги на своите клиенти. Компанията е лидер в онлайн кредитирането, като разполага и с национална офисна мрежа от 30 офиса, в които работят над 140 служители и сътрудници.
 
През 2016г., ръководени от нашата амбиция за разрастване, поставихме силен фокус върху онлайн кредитирането и от тогава насам нашата мисия е да утвърдим Stikcredit като една модерна и иновативна финансово-технологична компания.
Кариера в компанията
В Stikcredit  нашата основна задача е изграждането на дългосрочни отношения със своите служители, клиенти и партньори, базирани на доверие и високо качество. Предоставяме приятна работна среда, приятелско отношение и справедливо заплащане за положеният труд, защото вярваме, че мотивираните и щастливи служители са нашият гарант за доволни клиенти.
 
Ние желаем да работим с мотивирани и иновативни хора, които демонстрират креативно мислене и желание за развитие.

Stikcredit има амбицията да разгърне обхвата на предлаганите услуги в световен мащаб и при нас вие имате шанса да реализирате своят потенциал изцяло.
Контакти
СТИК-КРЕДИТ АД
ЕИК: 202557159
Адрес: бул. Александър Малинов 91
ж.к. Младост - 4
ПК1715, гр. София
 www.stikcredit.com
Искам да получавам известия за новите обяви от СТИК-КРЕДИТ АД по имейл. Email:  
Всички обяви на СТИК-КРЕДИТ АД
24.09.20 Русе; Заплата от 800 до 1500 BGN (Бруто)
24.09.20 Шумен; Заплата от 800 до 1500 BGN (Бруто)
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на СТИК-КРЕДИТ АД в Jobs.bg. ©2020