ЛИНДСТРЬОМ ЕООД
Търговия, Услуги


ЛИНДСТРЬОМ ЕООД

За компанията

Lindström е една от водещите компании, предоставящи текстилни услуги в Европа и Азия. Ние имаме над 170 години опит в текстилния бранш, с представителства в 24 страни. Ние предлагаме решения за почистване и вътрешен дизайн на помещения, корпоративно облекло и защита.

Задачата на Lindström е да оптимизира корпоративния имидж на своите клиенти, както и да улеснява тяхната ежедневна работа с помощта на услугите за работно облекло. Използването на текстилни услуги е рентабилен и екологично съобразен начин да се погрижим за нуждите на дадена компания от текстилни продукти и услуги.

Lindström е непрекъснато развиваща се международна компания. Нашата цел е да се разширяваме географски и в дългосрочен план да увеличаваме нашия маркетингов дял. Успехът се корени в нашите водещи концепции, които гарантират качество на операциите, безусловни надеждност на услугата и поемане на отговорност във всички страни, в които оперираме.

Кариера в компанията
При нас работят прекрасни хора, които обичат работата си и са горди със своя работодател.

Според нашата проучвателна анкета, проведена в компанията сред всички служители през лятото на 2014 г., над 80% от тях са отговорили, че са горди да работят за Lindström, а около 80% биха ни препоръчали като работодател.

Причини да се гордеем:

1. Нарастващ и надежден работодател в международен мащаб
2. Силен бранд
3. Интересна селекция от услуги
4. Отговорни операции

Ние също така се гордеем с нашите ценности за печеливш растеж, дългосрочни отношения с клиентите, отговорност, както и ентусиазъм и желание за усъвършенстване.

Тук Вие можете да работите в компания, която се ръководи на базата на тези ценности и има значителен потенциал за растеж в бъдеще.

Контакти
ЛИНДСТРЬОМ ЕООД
ЕИК: 200649898
Адрес: гр. София, ж.к. Хаджи Димитър, ул. Витиня №2Ж
Телефон: 02 841 11 10
 www.lindstromgroup.com
Искам да получавам известия за новите обяви от ЛИНДСТРЬОМ ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ЛИНДСТРЬОМ ЕООД
17.03.20 София
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на ЛИНДСТРЬОМ ЕООД в Jobs.bg. ©2020